No proste pisem program dam na konec getchar () (aby sa sa program "pauzol") a niekedy naozaj funguje ale nie vzdy neviem kde je problem staci ze prepisem kusok kodu ktory s nim nema nic spolocne a getchar () zrazu nejde a program sa skonci skor ako stac
a na skolske pc si nemozem dat hocico.. a hlavne, ked nas ucia robit v borlande, nemam potrebu prechadzat na ine programy - evidentne aj dev ma ine prikazy ako borland a ja si to nepotrebujem zbytocne komplikovat. borland sice vyzera hrozne, ale plni svoj ucel ucenia ma syntaxu rovnako dobre, ako hociaky iny program. to prostredie zas tak dolezite nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
čo za kód keď zmeníš tak to blbne ?
a ak píšeš v cpp tak skús použiť cin.get()
ja pouzivam borland c++, na ktory bsetci nadavaju, a narozdiel od nich mi tie programy aj funguju. len tam treba dat getche() miesto getchar()
a na skolske pc si nemozem dat hocico.. a hlavne, ked nas ucia robit v borlande, nemam potrebu prechadzat na ine programy - evidentne aj dev ma ine prikazy ako borland a ja si to nepotrebujem zbytocne komplikovat. borland sice vyzera hrozne, ale plni svoj ucel ucenia ma syntaxu rovnako dobre, ako hociaky iny program. to prostredie zas tak dolezite nie je.
použi funkciu cin.get() ako píše @1. A na prenositelnosť sa vykašli.