cawko ludia potrebujem s niecim kusa help ... asi pred 2 mesiacmi som sa opila na chate aj s kamosmi moc si z tej noci nepametam ale ludia co tam boli mi povedali ze kamos to vyuzil a mal so mnou sex ... teraz cakam decko aaa nvm ako to povedat nasim ...
k tomuto sa da povedat len tolko ze bez komentara radsej si over ci si tehotna a ked hej tak povedz rodicom a chod ku doktorke... ale podla mna je to cisty fake
ehm ludia je to fakt pravda mno ale tha ked mi ttu niekto neveri bola som u doktorky ona mmi to potvrdila aaaa nasi ma asi zabiju mno sak cooo thak mi treba nee ...
@11 jasne,ze je...ved to je uplny nonsens toto.....sa mi to len sniva alebo tu je naozaj tato tema?? no chapes ty toto??? netvarim sa, ze mam 50..ale aj ked som bola mladsia a divoka, tak sa mi nikdy nestali veci podobne tejto..to uz je uplna blbost toto.
ak je to pravda...tak je to dosť smutné...a povec im to normalne...proste stalo sa a už sa to neodstane...posrala si si celý život to je isté...a hovoríš to tak jak keby sa ťa to netýkalo...že čakam decko...tsss....neverím zatiaľ...aaa je mi ťa ľúto a to je dosť úbohé keď je ťa ľúto cudzím ľuďom!!
@15 ..no tak si pis, ze z toho nebudu nadseni.. ale tak este vzdy tu bude moznost toho dietata sa vzdat...neviem, preto ak je to naozaj pravda, vyjdi s nou von! povedz o tom rodicom, a popros ich o pomoc..a radu..tebe uz asi vazne ani nic ine nezostava...ber to tak, ze mas este velmi malo rokov na to, aby si priviedla na svet dieta..a este k tomu takto, ze si sa nahodou ozrala a niekto si pekne splodil decku decko a teraz sa tvari, ze o nicom nevie...rob s tym nieco! porozpravaj sa s mamou
ja sa ani neviem rozhodnúť čo je na tomto najhoršie.
či to že sa v 15tich a vobec dokážeš takto ožrať pod obraz boží,
to že sa potom nevieš kontrolovať,
či to že ťa ten chalan v takom stave pretiahol,
to že ťa vobec pretiahol, keď vedel že nemá tvoj triezvy súhlas,
to že si nevieš vážiť samú seba
alebo či mám radšej lutovať tvojich rodičov, že majú doma takúto malú šlapku,
alebo to že sa budú musieť o to dieťa starať lebo ty očividne nie si schopná postarať sa sama o seba.. nieto ešte..
tiez som uz bola pod "obraz bozi", ako sa hovori, no u mna v kazdom stave nastupuje ako strazca, moje triezve ja.. znie to mozno cudne, ale aj ked som bola neviem,ako opita, vzdy som sa vedela kontrolovat a stale som si vsetko zapamatala...toto by sa mi nemohlo stat..
jeeejda...to mi je luto ten chalan je poradny debil s velkym D...ne aby ta podporil ked ot najviac potrebujes... no neviem ako by si im to mohla povedat...ja tiez nwm co by som v takej situacii robila
@41 hej hej.znamy frazeologizmus: ohybaj ma mamko, dokym som ja Janko.. ale i tak..pytala som sa, ci mas taky pristup ku vsetkym zenam, ci len k takymto, ktore su mlade, nezodpovedne a pod.
tieto deckeee ,nic si nepametam"...tomu ani zdaleka neverim. a ked tak,tak si naozaj sprostaaaa. kolkokrat som sa ja napila...ale vzdy soom vedela co robim a ktora bije.takze mi ta neni luto
@50 no ako sa da pomoct? s tym ti z nas asi nik nepomoze...proste nazbieraj odvahu, sadni s mamou..povedz jej, co sa stalo a uvidis..a ty si to dieta chces nechat?.este by bol aj cas ist na interupciu.teda, ak ju chces..myslim,ze sa da do troch mesiacov tehotenstva.
Rozhodne odsudzujem všetky primitívne útoky voči zakladatelovi tejto témy. Zakladatel tejto témy túto tému založil na to, aby získala nejakú radu a nie aby ste ju vydesili ešte viac. Ako sa budete cítiť, keď vyvedie skutočne ešte väčšiu hlúposť? Budete ju mať na svedomí? Žiadam adminov, aby všetky komenty s výrazmi KURVA, ŠLAPKA, SPÁCHAJ HARAKIRI a podobné citové výrazy scenzúrovali
@zabqa - rozhodne si urobila veľkú hlúposť a to z dvoch dôvodov.
1. V Tvojom veku si nemala vôbec piť a nieto spiť sa pod obraz boží!!!!
2. Ak si sa už musela piť, tak takým spôsobom, aby si vedela čo robíš.
Týmto rodičov dvakrát raníš, pretože ako bolo podotknuté v diskusii, skutočne tým že Ťa pustili, Ti preukázali veľkú dôveru.
Čo robiť? V prvom rade si treba uvedomiť, že sa vec stala a musíš isť s pravdou von. V škole o tom radšej pred spolužiačkami nehovor, obráť sa radšej na pomoc školskej psychologičky, alebo linku istoty. Tanm sú vysokoškolksí vzdelaníľudia v oblasti psychológie, tí Ti budú vedieť poradiť. A rozhodne neotváraj takúto diskusiu na birdzi, pretože to takto dopadne. Rozhodne komunikuj s ľuďmi a rieš to so školským psychológom. Ak škola ho nemá tak skús vyhľadať v Zlatých stránkach.
Ale skutočne pokazila si si život, napriek tomu ak majú rodičia pochopenie určite Ti pomôžu..
Tak čo k tomu dodať...je zbytočné hovoriť o tom čo si nemala...piť a pod...na to už je neskoro..a čo teraz? Na tvojom mieste tomu chalanovi ako prvé odtrhnem gule pokladala by som to ako znásilnenie,keďže to nebolo dobrovolné..lenže bola si opitá no nemyslím si žeby by si si nič nepamätala..po nejakých drogách skôr ako po alkohole,i keď alko je tiež svojím spôsobom droga...mno nechajme tak..nič si nepamätáš a on ťa znásilnil...tvrdí že sa nič nestalo,ale veď ste tam boli viacerí a musíš mať nejakých svedkov nie? Mala by si si to ručne stručne vyriešiť s tým chalanom...to že chlast je svinstvo si si hádam už uvedomila...a teraz..nosíš pod srdcom dieťa...nechcené..plod jednej veľkej hlúposti...počaté s niekým kto ťa nechutne využil...osobne som proti interupcii ale toto by som nechcela...keď si predstavím seba v takejto situácii...asi by som sa všelijakým spôsobom snažila normálne potratiť..až také ťažké to nie je,ja som o súrodenca prišla veľmi rýchlo a ľahko no to však neznamená,i keď sa ti to podarí,že o tom rodičia nebudú vedieť..tehotenstvo odnáša veľmi veľké zmeny ako fyzické tak i psychické...bude to pre teba ťažké obdobie a budeš potrebovať oporu...sadni si s mamou najprv...ocovi by som ani ja nemala guráž hneď to povedať a spusť...sadla by som si k nej keby som vedela že ma fajn náladu a nezabijeme hneď po prvej vete..a začala by som slovami..musím ti niečo povedať..používala frázy ako viem že to bola hlúposť,dobabrala som to ako som len mohla...nechcela som ťa nikdy takto sklamať...musíš mi pomôcť,prosím...keď sa budeš hnevať nič nevyriešime...v tej chvíli by ma napadlo toľko vecí čo by som jej povedala...ty to zvládneš...ak toto celé nie je vtip tak si myslím že áno..držím palce veľa šťastia...ak sa ti bude chcieť tak mi potom napíš ako je to s tebou ďalej
@56 už vo viacerých diskusiách mi tvoje komentáre pripadajú,ako keby si sa považoval za najmúdrejšieho...nechcem ťa urážať ani nič podobné,súhlasím s tebou že niektoré reakcie sú urážlivé pre zakladateľa diskusie,no hneď tu takto žiadať adminov a zmazanie,čo sa i tak nestáva..to mi príde trochu blbé.Snažíš sa poradiť a riešiť koreň veci,čo je fajn...ale ber do úvahy aká je tu veková skupina a že BIRDZ nie je o slušnom a dôstojnom vyjadrovaní sa ale o názoroch,akýchkoľvek od akýchkoľvek ľudí.
prvy krat co tu nemam chut nikoho odjebat...fakt som v soku...povedz im to cim skor lebo sama nevies ako rodicia na to zareaguju...ci budu chciet aby si isla na potrat alebo ci budu chciet aby ...atd neviem co este..cim skor im to povies tym skor sa rozhodnu...lutujem ta aspon mas ponacuenie do zivota...ja vzdycky tvrdim ze baby nemozu pit bo vipiju po 4 a nevedia co robia
a este si s nikym inym jebala ked pises ze som bola s tym chlapcom a vravel ze neni jeho..tak cije je...ja som ta nejebal..musis vediet kto ta jebal okrem neho ked ta vobec este niekto jebal....
@crazygirl227 - v prvom rade musím s rozhodnosťou uznať, že Tvoj príspevok v diskusii bol najlepší. Skutočne vecne si pomenovala situáciu a skutočne si dala vyunikajúce rady zakladatelovi diskusie "Čakám decko". Nechcem Ťa nijak podceňovať, ale bol som v pozitivnom šoku, ako 15.ročné dievča má vynikajúcu schopnosť vyjadrovania sa. Rozhodne to bolo super.
Teraz k druhému bodu. Som rád, že sleduješ moje príspevky, ale opäť zdôrazňujem ako veľa krát predtým, nikdy som sa nepokladal za najmúdrejšieho, vždy som sa snažil len predkladať svoj názor a svoj pohľad. Viem, možno to tak vyzerá, ale v skutočnosti využívam len svoje poznatky skúsenosti, ktoré som za tú štvrťstoročnicu svojho života získal. Možno máš pravdu, občas je to mentorské, ale už som starší, tak predsa možno mám iný štýl písania.
Si milé dievča, nemôžeš ma uraziť, je to Tvoj názor, ktorý akceptujem, ale žiaľ nemôžem súhlasiť s tou časťou Tvojho príspevku ohľadom cenzúry.
Máš pravdu, každému treba dať možnosť vyjadriť sa. Prezident ČSR T.G. Masaryk povedal, že DEMOKRACE TOŤ DISKUZE, avšak v medziach správania. Nemôžem súhlasiť ani v tom, že sú tu priveľmi mladí ľudia so svojskym pohľadom.
Žiaľ musíš si predstaviť zakladatela diskusie, chápem ju, je zúfala, urobila chybu. Je to však odsúdenia hodné? Nie je dosť za svoju chybu potrestaná bez toho aby niekto ju urážal? Musí sa jej postavenie ešte viac sťažiť?
Istý psychológ ráz povedal, že zúfalí mladí ľudia volia radikálne protriedky na svoju záchranu. Myslíš, že je vhodné aby niekto zaklaatela tejto témy poslal spáchať harakiri? Rozhodne byť zakladatelom takejto diskusie - nie je mi to príjemné.
Tak isto nemožno ani niekoho oslovovať pojmami k...a, šlapka z dôvodu tejto chyby, na to zakladatela tejto témy nepoznáme a ani nemôžme posudzovať. Preto som rozhodne za to, aby sa aspoň tie pasáže s urážlivým textom scenzúrovali.
Inak som veľmi rád, že taký mladučký človek mýá takýto pohľad na svet
@ivlu trochu som sa tvojej odpovede bála...ďakujem za uznanie to som naozaj nečakala a čo sa týka toho cenzúrovania,tak áno máš pravdu.Je to dosť hlúpe čítať si pri diskusiách takéto reakcie...ale skôr si myslím že je lepšie napísať priamo Tomášovi alebo nejakému adminovi aby na takéto príspevky striehol...a s tým vyjadrovaním...no,tak veru, prežil si si toho v živote už viac,máš viac skúseností...takže nemôžem nič hovoriť...kto vie ako sa budem ja vyjadrovať v 25ke
@63@crzygirl227 prečo v 25ke? Ty už máš teraz vynikajúcu schopnosť vyjadrovať myšlienky, čo ma prekvapuje, ale aj veľmi teší Máš nádejný vstup byť v budúcnosti úspešným študentom vysookej školy, pretože schopnosť vyjadrovania je najdôležitejším prvkom štúdia
Ohľadom môjo štýlu písania máš tiež pravdu, aj mne by to pripadalo 10rokov dozadu hrozne schématické, avšak táto schopnosť písania sa asi získava štúdiom na školách a vekom Neviem posúdiť
my poviete jak moze byt slapka ked ani nevedela ze ju dakto pretiahol? a ke dbola zlata, pod obraz bozi? asize ani nevedela co sa deje nie? mozno by to v normalnom stave nespravila..trosku sa zamysliet..ale inac mi je ta luto..mna by rodicia rozjebali keby sa mi toto stalo..ale mne sa to tak skoro nestane...a inac s tym chlapcom to potom vyries, nech je tiez zodpovedny..riadny kokot to je..test otcovstva by som spravila hned ked sa bude dat..ak si to decko pravdaze nechas
oou...pruuser.. šak normalne im povedz ze mami oci a hento tot.šecko im vysvetli asi ta sice rjadne zdrbua le tak aspon ti bude laksie ze to vedia no sice aj tazsie ze sa budu na teba pozerat ako an daku....no... ja nevejm aaj tak to je nejaka blbosť v 15 sa na chate tak opiť že až toto...no co no skus hocico drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
či to že sa v 15tich a vobec dokážeš takto ožrať pod obraz boží,
to že sa potom nevieš kontrolovať,
či to že ťa ten chalan v takom stave pretiahol,
to že ťa vobec pretiahol, keď vedel že nemá tvoj triezvy súhlas,
to že si nevieš vážiť samú seba
alebo či mám radšej lutovať tvojich rodičov, že majú doma takúto malú šlapku,
alebo to že sa budú musieť o to dieťa starať lebo ty očividne nie si schopná postarať sa sama o seba.. nieto ešte..
ach bože..
@zabqa - rozhodne si urobila veľkú hlúposť a to z dvoch dôvodov.
1. V Tvojom veku si nemala vôbec piť a nieto spiť sa pod obraz boží!!!!
2. Ak si sa už musela piť, tak takým spôsobom, aby si vedela čo robíš.
Týmto rodičov dvakrát raníš, pretože ako bolo podotknuté v diskusii, skutočne tým že Ťa pustili, Ti preukázali veľkú dôveru.
Čo robiť? V prvom rade si treba uvedomiť, že sa vec stala a musíš isť s pravdou von. V škole o tom radšej pred spolužiačkami nehovor, obráť sa radšej na pomoc školskej psychologičky, alebo linku istoty. Tanm sú vysokoškolksí vzdelaníľudia v oblasti psychológie, tí Ti budú vedieť poradiť. A rozhodne neotváraj takúto diskusiu na birdzi, pretože to takto dopadne. Rozhodne komunikuj s ľuďmi a rieš to so školským psychológom. Ak škola ho nemá tak skús vyhľadať v Zlatých stránkach.
Ale skutočne pokazila si si život, napriek tomu ak majú rodičia pochopenie určite Ti pomôžu..
Držím Ti palce!
Teraz k druhému bodu. Som rád, že sleduješ moje príspevky, ale opäť zdôrazňujem ako veľa krát predtým, nikdy som sa nepokladal za najmúdrejšieho, vždy som sa snažil len predkladať svoj názor a svoj pohľad. Viem, možno to tak vyzerá, ale v skutočnosti využívam len svoje poznatky skúsenosti, ktoré som za tú štvrťstoročnicu svojho života získal. Možno máš pravdu, občas je to mentorské, ale už som starší, tak predsa možno mám iný štýl písania.
Si milé dievča, nemôžeš ma uraziť, je to Tvoj názor, ktorý akceptujem, ale žiaľ nemôžem súhlasiť s tou časťou Tvojho príspevku ohľadom cenzúry.
Máš pravdu, každému treba dať možnosť vyjadriť sa. Prezident ČSR T.G. Masaryk povedal, že DEMOKRACE TOŤ DISKUZE, avšak v medziach správania. Nemôžem súhlasiť ani v tom, že sú tu priveľmi mladí ľudia so svojskym pohľadom.
Žiaľ musíš si predstaviť zakladatela diskusie, chápem ju, je zúfala, urobila chybu. Je to však odsúdenia hodné? Nie je dosť za svoju chybu potrestaná bez toho aby niekto ju urážal? Musí sa jej postavenie ešte viac sťažiť?
Istý psychológ ráz povedal, že zúfalí mladí ľudia volia radikálne protriedky na svoju záchranu. Myslíš, že je vhodné aby niekto zaklaatela tejto témy poslal spáchať harakiri? Rozhodne byť zakladatelom takejto diskusie - nie je mi to príjemné.
Tak isto nemožno ani niekoho oslovovať pojmami k...a, šlapka z dôvodu tejto chyby, na to zakladatela tejto témy nepoznáme a ani nemôžme posudzovať. Preto som rozhodne za to, aby sa aspoň tie pasáže s urážlivým textom scenzúrovali.
Inak som veľmi rád, že taký mladučký človek mýá takýto pohľad na svet
Ohľadom môjo štýlu písania máš tiež pravdu, aj mne by to pripadalo 10rokov dozadu hrozne schématické, avšak táto schopnosť písania sa asi získava štúdiom na školách a vekom Neviem posúdiť
co vseci pisete že je to hrozné, ved to nieje až také...