Cakat na lasku alebo sa odtrhnut od tej starej a ist hladat novu?
Co je lepsie? Byt zalubeny do dievcata... ktore vravi stale tu istu vetu "Berem ta len ako kamarata" Alebo to skusit zahodit za hlavu a ist hadat inu zpriazdnenu dusu? s tym dievcatom si skvele rozumiem, mam ju nesmierne rad, myslim na nu neustale ale..
choď ďalej, ak si jej o svojich pocitoch povedal a niesú opetované nezmení sa to len časom. Poznáte sa asi už dosť dlho nato aby ťa poznala, aký si, a ak aj tak nechce byť s tebou naozaj nemá zmysel len čakať a nechávať si možno pomedzi prsty prekĺznuť niečo krajšie
z tou holkou mozes bat naj kamos ale ak ta ona nemiluje a ty budes catak veda nej tak moze byt ze pride niekto iny kto sa jej bude pacit a potom by to pre teba bolo dost tazke :/ podla mna ja by som to urobil tak ze ju mas ako naj kamosku a skus si najst nejaku inu dievcat je predsa viac ako chalanov tak dotoho drzim palce
wow.,, toto som necakal takyto jednoznacny verdikt.... ale.... asi je na tom skutocne nieco pravdy.... uz nad tymto rozmyslam... no poooriadne dlho... teraz ma napadlo hodit to sem nech pocujem aj taky objektivnejsi nazor na to...dakujem vam fakt neham to tak bude to tak lebsie...
bez do sveta a hladaj inu...taku ktora by obetovala tvoje city...tak taka za to bude stat...nestracaj cas...zivot je kratky...tak SUP DO SVETA...baby cakaju
ber to takto ja najkamosovi vkuse vravim ze je pre mna iba kamarat nic viac nic menej a ked ma iny pocuvaju tak hend mi povedia ze to sa snazim si iba vsugerovat ze ho berem ako kamarata ze nieje nic viac pre mna a maju pravdu ano hchcem aby bol pre man iba kamarat nic viac a tlacim si to do hlavy ked nadtym rozmyslalm tak ano je to pravda
ja by som si nasla niekoho ineho, naco sa zdrziavat takto...ked to nema sancu a mozno ked budes niekoho ineho mat uvedomi si tato ze by rada bola na jej mieste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aby ťa potom nebrala ako otravného nápadníka ktorému sa potom bude vyhýbať oblúkom
bež a hladaj novú lásku
Povie, ti, že "už cítim niečo viac" a potom spanikári a utečie..
Radšej hľadaj niečo nové..