genialna hra akoze ked ho prvy krat hras, ale dlhodobo nevies ju hrat, lebo misie su bud uplne tazke(napr: utek z cernobylu... sniperova misia, alebo SAS misia v noci ked musite s Nikolai ujst terroristom... zostrelili vam helikopter a idete peso s Captain Price), alebo lahke, ale len take v ktorom su len take casti ze len pozeras ako v kine, ale v podstate nemas co robit(napr.:sniperova misia s Capitain Price pri cernobyle... ticha praca).
Nesu tu take misie ako v CoD2. Napr.: s americanmy: kapitola: D-Day, misia: The Silo Ts bola zaujimava misia.
tak ja som na CoD pekne krasne vyrastal...najprv singel a potom multi na lan party a bolo to super...skoda, ze som sa nedostal este k 4 a ze mi asi na mojej masine starodavnej nepojde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inac co ste sa pytali na poziadavky... moja priemerna masina z toho vytazila medium... tj c2d e4400 1gb ram .. n6600GT
Nesu tu take misie ako v CoD2. Napr.: s americanmy: kapitola: D-Day, misia: The Silo Ts bola zaujimava misia.