Caute.Nemohli by ste mi poradit?Nainstalovala som CoD 5 vsetko som crackla a ked som isla spustit hru, tak mi vyskocilo, ze:Vyskytol sa problém s aplikáciou Call of Duty(R): World at War Campaign/Coop, a preto je ju nutné ukončiť. Ospravedlňujeme sa za sp
aku graficku mas? mozno mas to iste ako moj kamos... mas staru graficku ktora este nema pixel shader 4.1
Alebo nemusis hned reinstalovat PC, len stiahni najnovsi driver(alebo trochu starsiu, nove mozu mat chyby) na graficku a potom uz malo by to ist. Ked ani tak neide tak skus trochu pobabrat s driverom. Skus zmenit 3D (OpenGL, D3D) nastavenie atd...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
skus si spustit ctrl+alt+delete...tam si mozes sledovat vytazenie PC
ja som sa uz normalne ucil na pondelok a zabudol som hrat.. som niekde uz za staligradom s rusakmi, kde bazookami nicim tanky
ti japoncici na zaciatku su brutalni.. banzaaaaaii
Alebo nemusis hned reinstalovat PC, len stiahni najnovsi driver(alebo trochu starsiu, nove mozu mat chyby) na graficku a potom uz malo by to ist. Ked ani tak neide tak skus trochu pobabrat s driverom. Skus zmenit 3D (OpenGL, D3D) nastavenie atd...
tak to fakt vidim prvy krat
banzaiii