@2 - úplný súhlas, ak má na mysli Kinga - tak kniha je oveľa lepšia. Videl som aj film, je to jeden z tých, ktorí je pomerne dobre natočený..ale kniha je kniha
@2 suhlasim, inac film Carrie išiel túto noc na Markíze-tuším že na Markíze ale až po polnoci, stihol som akurát koniec .No Carrie som videl už mnoho krát a je to naozaj perfektne spracovaný film, podla ešte lepšie napísanej knihy! King je naozaj kráľ čo sa písania v tomto žánri týka-myslím, že nemá doteraz prekonateľa
Každý kto Carrie nevidel, alebo nečítal(čo je ešte väčšia hanba slight_smile: Vrele odporúčam!
Rovnako tak dobre ako aj iné diela: Misery alebo Podpaľačka. Moja svätá trojica od S. Kinga
@eldajo - suhlasim s eldajom, naozaj aj kniha podpalacka bola skvela. ale napriklad taka zelena mila je tiez od kinga. knihu mam po cesky, je skvela a aj film je fantasticky, avsak na knihu nema.
to je ta dievcina co mala telekinezu? ak hej tak akurat sa ma na to kamaratka dnes pytala, a som najprv ani nevedela ale potom som si spomenula ze hej, videla som to. celkem fajn to bolo...
film som nevidela, kniha skvela... tiez suhlasim s tym, ze knihy su lepsie ako filmy, ale tajomne okno sa mi predsa len pacilo vo filmovej podobe viac, i ked tak dobre nevystihla hlavne postavy.
Film som nevidela, iba čítala knihu. Bola to prvá kniha, ktorú som čítala od Kinga a je jednoducho perfektná. To nejde vyjadriť slovami, človek si to musí prečítať (a hlavne pochopiť).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
všobecne je kniha VŽDY lepšia ako film... čo sa aspoň Kingovej tvorby týka
Ale inak som ešte nenašla film ktorý by bol lepší než kniha... A Carrie som síce čítala, ale nevidela, ale pochybujem že by mohol byť film lepší...
@galinka ja som film tiež nevidela.. ja moc filmom neverím a ak by som ho isla pozerat, tak urcite iba nahodou
Každý kto Carrie nevidel, alebo nečítal(čo je ešte väčšia hanba slight_smile: Vrele odporúčam!
Rovnako tak dobre ako aj iné diela: Misery alebo Podpaľačka. Moja svätá trojica od S. Kinga
ale samozrejme všetky knihy od neho su brilantné (THUMBS UP)