ahohjky velmi by ma zaujimalo o kolkej chodite spat .a este viac do kolkej si radi pospite ja chodim spat asi tak o pol dvanastnej v noci a stavam rano o deviatej a vy?
no u mna to zalezi od toho dokedy sa flaaakaam po vonku....ked som do rana pridem domoov okolo 5-6 takmer vzdy a to potom spim aj do 7 vecer ale ked je takyy kludny den aj okolo 9-10 vecer.. a stavam o pol 9
ja v noci praveze spat akosi nemozem..ja ked idem tak to najskor asi okolo 3 -4 rano a to s tazkym srdcom..potom spim do 1-2 a som spokojna..ale v noci sa mi moc spat nechce
Rôzne hh teraz cez tyzden momentalne okolo pol noci a ked je nejakz film tak aj neskoršie...takzee tak asi wikendz sú dlhéé v noci umna..dlho do 2 pol 3 väčšinou som pri PC surfujem hram a tak... hh :d (maniak som ) a stavam o 9-10 h
ja spavat chodit tak priblizne o pol dvanastej kazdy utorok stavam o tristvrte napat ale normalne stavam kazdy den okrem vikendov o siedmej ..... musim pretoze mam psa a sam sa bohuzial nevyvenci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Počas školy o dvanástej do jednej spať a o pol šiestej vstávam.
dnes som na priklad sla spat o pol 4 a ani za svet som nevedela zaspat
a nakonec sa mi to podarilo na svitani
ale tak som schopna potiahnut aj 12 hodin spanku disappointed:napr.o pol 2 v noci spat a vstavat o pol 2 pobede
niekedy o 6.oo idem spať, inokedy v tom čase vstávam