Honím si každý deň večer pred spaním asi pol hodinku - hodinku ako kedy niekedy aj kratšie. No problém je že neviem bez toho zaspať. Môže sa to na mne nejako časom odraziť že budem npr. mať problémy s erekciou alebo tak ?
@wewo
vysvetli to podrobnejšie lebo ja som čítal že sa to odporúča aspoň 4x týždenne ako prevencia proti rakovine prostaty nemyslím si že všetci ktorí nemajú ženy a takých je oveľa viac by mali v sebe držať jednu zo základných potrieb človeka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(Toto je absolutne seriozny komentar)
-Slepotu
-Dočasnú impotenciu
-Chlpaté dlane
Zdroj: wiki.sk
A keď máš ženu ktorá chce sex 3x denne? A bohatí ľudia čo majú žien na každý deň ktovie koľko?
teraz si predstavujem seba v 13rokoch ako číta tvoj koment !
Nie nikdy som nepocitil vyrazne sirsiu vaginu, deti je to OK honte aj 5x denne...
(teda ba raz, pri milfke to bolo trooošku volnejsie, ale mala zas ine kvality)
vysvetli to podrobnejšie lebo ja som čítal že sa to odporúča aspoň 4x týždenne ako prevencia proti rakovine prostaty nemyslím si že všetci ktorí nemajú ženy a takých je oveľa viac by mali v sebe držať jednu zo základných potrieb človeka