no momentalne si sem tam zapalim. bo som nadne. aa vsade to taham.. no ale tak 2 ceg. za tyzden a nedokazem s tym prestat. ale fajcil som aj 10 denne, a tak 4 mesiace aj 25 denne. kks ked nad tym uvazujem ,tak mam celkom tazky zivot, bo vzdy som fajcil ked som riadne trpel, bol v problemoch podobne. nic vazdne, len take psychicke prblemi... Ae zas nie az tak bezvyznamne. Tak ale ten co mam teraz je mmm nie moc dolezity, ale pre man jo no napicu som zo vsetkoho. a od veci, ja viem, len sa potrebujem este stale vyrozpravat .. asi . alebo mi prepina :? hm asi obidve..
zaradila som sa do nie neznasam fajciariov .. ale je to skôr tak,že nenavidim cigarety, nedavidim ludi ktory predavaju cigarety maloletyma nenavidim hlavne CIGARETOVY DYM ktory mi skodi skoro ako keby som fajcila a nemozem to ovplinit, a svrbi ma z neho nos a musim kychat amyslim ze preto nebudem fajcit..
ale ano nenavidim aj fajciarov ktory su bezohladny a fajcia pri nefajciaroch
Mno... ja akoze nefajcim... ale f poslenom case mam dost zlu naladu a celkovo som taka cudna... stale som sama z nikym sa mi nece rozpravat len taq sa flakam a robim hovadiny a vyvadzam zo snahou byt vesela... no a je to dost blbe ale teraz som zistila ze mi pomoze aj ked si zapalim ja viem ze to neni dobre ale je to 100 krat lepsie ako to co som robila pred par rokmi... a vlasne si hovorim ze nemam dvovod aby som sa oklamala a nevidela ze ho taq trochu mam... mno ale to je jedno... a najhorsie na tom setkom je ze to zakryvam a taq si seci maslia jakaa som ja "macherka" a bezstarostny blazon... a najviac ma trapi ze ked som bola mladsia a nestalo sa setko TO som taka bola... ale teraz sa citim jaq... take zufale sibnute decko... aleee dost bolo plakania ideme si zaspievat
Do 19tich som si nezapálil.Potom sem tam raz za 3 mesiace keď som si dal drink tak som si k tomu aj zapálil. No pred dvoma rokmi som mal dosť ťažký rok keď som za jeden rok vystriedal 6 zamestnani a vtedy som začal fajčiť intenzívnejšie a neskor len preto že mi to chutilo alebo od nudy. Nikdy som nechapal jak je to možné až kým som to nezažil len aby som niečo robil a odpútal si pozornosť od myšlienok tak som si zapálil v súčastnosti som na tom tak všelijako poviem si že nebudem už chvíľu ma to drží potom si zapálim raz no prisahal som si, že ak sa stanem otcom nezakúrim 100% lebo predsa nebudem dýchať na bubáka/čku nikotín....
nefajčím, ale nemôžem povedať, že neznášam fajčiarov, lebo mám známych, ktorí fajčia a aj napriek tomu ich mám rada...aj keď neznášam ten dym a smrad, ale čo už s nimi. No neznášam tých, ktorí neberú ohľad na druhých a zapália si hocikde, aj pri malom decku...na druhej strane obdivujem ľudí s pevnou vôľou, ktorí s tým dokázali navždy prestať - aj takých poznám
fajčím a je mi jedno čo si o tom kto myslí, pretože mne fajčenie vždy len pomohlo... na depku, na hrdlo to je fuk... ja nefajčím, lebo fajčia všetci... fajčím, lebo mi to pomáha... raka mám u riti... myslím si, že kto sa raka bude báť, ten ho dostane... obyčajná psychológia! ak budem veriť, že mi to škodí, bude mi to škodiť...
a naši o tom nesmú vedieť, to je pravda... ale prečo? pretože obaja fajčia a niežeby ma za to zabili... boli by sklamaní, že ich dieťa sa to naučilo tiež, vyčítali by si to... brali by to ako ich chybu... ale aj tak o tom podľa mňa vedia... a ak nie aj tak sa to onedlho dozvedia...
vzdy som bola proti tomu, ale potom som prisla do zivotneho obdobia ked mi to dost pomohlo nech to znie akokolvek hlupo,ale aj to som fajcila len tak obcas vecer..a teraz si zapalim len nejake dve tri za tyzden ale stale s tao meni
načo fajčiť? jeeemine... zbytočne sa ničiť... a aj zbytočne vyhodené prachy... ale to asi fajčiarom veľmi nepomože... tak si predstatve, že ten humus čo fajčíte sa postupne usádza vo vašich cievach a pomaly ich upcháva a upcháva a zrazu hups! infakrt... alebo niečo... a k tomu ešte pľúca pomaly černejú a černejú a hups! rakovina...
ak ma niekto problem z tym ze fajcim ja tak si to mozme vyjasnit len nvm ci sa vam to bude pacit tak nejebte do fajciarov vieme ze si nicime pluca srdce a vlastne si skracujeme zivot a co ma byt ??? j azijem naplno mne nebude vadit ked zomriem skor ako by som mal tak uz dajte pokoj z takimito anketami uz ich tu bolo asi 1000
ked clovek robi nieco zle tak kazdy keca ale ked spravi nieco dobre nikto o to ani nezakopne... ved je to nasa vec tak co tu niektory na to nadavaju.. a to ma uplne dostalo ked chceli zakazat rpedaj cigariet na slovenku... NO LOOOL!!
fajčila som...možno ešte aj fajčím. Nepotrebujem to pre život, no pomáha mi to. Je to určite lepšie ako robiť iné hlúposti. Nejdem tu rozoberať aké. A tie iné hlúposti som robila. A myslím, že fajčenie je lepšie...uvedomujem si, že mi len ničí zdravie a tak...ja fajčiť ani tak nechcem...snažím sa prestať..no to len tak ľahko nejde...no dokážem odolať aj keď si niekto zapáli vedľa mňa. Ale keď mám nervy alebo si nezapálim aspoň týždeň, začne mi to chýbať. Ja viem, že to nie je dobré a budem sa naďalej snažíť ukončiť tento zlozvyk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale ano nenavidim aj fajciarov ktory su bezohladny a fajcia pri nefajciaroch
dufam ze ste pochopili hlavnu pointu
je to drahe
smrdi to
skodi to zdraviu
nici to vzduch fuj
zlte zuby
atd
a naši o tom nesmú vedieť, to je pravda... ale prečo? pretože obaja fajčia a niežeby ma za to zabili... boli by sklamaní, že ich dieťa sa to naučilo tiež, vyčítali by si to... brali by to ako ich chybu... ale aj tak o tom podľa mňa vedia... a ak nie aj tak sa to onedlho dozvedia...