vždy som cchel prečítat kingovku (ale ešte som také štastie nemal) preto odporúčam pán prstenov 1,2,3 a hobita...pokial máš rad fantasy a dobrú mytologiu. Sú to fakt úžasné knihy úplne iné než film - pretože ten je tiež super ale zachytáva v sebe len hlavný dej... faktodporučam a ešte toho hobita kedže sa teraz filmuje
Nech vojde ten pravý!! Od tej som sa fakt nevedela odrhnúť.. odporúčam Inak mám ju aj na predaj za super cenu, takže keď budeš chcieť napíš, iba raz som ju prečítala..
ale naposledy ma bavili Hry o život, skvelá trilógia
neni to niako napínavá kniha ziadna akcia, ale keď to začneš čítať, tak ťa bude može držať v napetí, hlavne tým, že čo je napísane dalej a možno aj budeš chcet vedieť viac, že nebudeš chcieť prestať čítať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
alebo skús brownovky
síce som potom mesiac nemohla ísť sama v noci na wc a vždy som budila spolubývajúcu nech ide so mnou lebo som sa bála ale stálo to zato!
ale naposledy ma bavili Hry o život, skvelá trilógia
neni to niako napínavá kniha ziadna akcia, ale keď to začneš čítať, tak ťa bude može držať v napetí, hlavne tým, že čo je napísane dalej a možno aj budeš chcet vedieť viac, že nebudeš chcieť prestať čítať.