@matii studentsky zivot na strednej a o sexe drogach otom su nebezpecne znamosti ja tam vobec romantiky nevidim/ inak film Utek do divociny (Into the wild) je super najlepsi co som videl, ja pozerma iba filmy co mi nieco daju nie nejake somariny proste s ktorych nieco mam
@michael95 hmm a nebol film "Cruel intensions" uvedený u nás ako "Veľmi nebezpečné známosti"? Ja už som teda starý a senilný, tak sa možno pletiem, ale josh28 možno myslel "Dangerous Liaisons", film podľa de Lacloseovej knižnej klasiky, čo je mimochodom romantická dráma
@michael95 ale prosiim ťa. a to ako sa "zlý chlapec", playboy čo každú len dostane do postele zrazu zamiluje do nežnej blondínky a jeho "diabolská sestra" je na konci ponížená a porazená. to nie je romantika?
@michael pilcherova je romantika pritiahnuta za vlasy, Titanic uplna romanticka klasika. ale princip je tam stale ten isty. a ze sa pokusali to okorenit nejakym lesbickym bozkom a erotikou medzi "surodencami" z toho teraz robi drsny film o sexe a drogach?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov