a podarím ti, nechudni rýchlo, napr že za dva týždne neviem kolko kíl dolu, to je k ničomu, jojo efekt a hned sa ti to vráti, je lepšie chudnúť dlhodobo zvyknúť si na nový štýl života a váha sa ti udrží taká akú ty chceš
Pravidelne jesť 5-6 krat denne,zvyšiť pohyb(beh bicykel a odobne) nemysli si že z brucha zhodiš tým že urobíš denne 100 brušakov, stopni sladkosti,pil veľa čistej vody,nevyhybaj sa uplne tukom prijmaj ikch z orechov,mäsa ..............to bolo len čo ma tak na rychlo napadlo taký zaklad ak chceš vedieť niečo konkretne tak sa spytaj....
@mm47 Predstav si to že som Slovenka a aj na SVk žijem lenže som záhoráčka. Takže po slovensky sa mi tažko píše ked na záhori sa po slovensky nerozpráva ..
@strikinelka ahoj .. ja ti mozem odporucit vyborne produkty... mne pomohli nastartovat metabolizmus..aj schudnut a naucit sa starvovat ked mas zaujem mozme popisat
@veroniques To si u teenegerky nikdy nevidela??? že namiesto cauko napise cawko? to je normálne.... niesom žiadna polka a ani nič .. som úplne slovenska... ale zahoráčka.. to by ste tady museli žiť aby ste vedeli že tady sa po slovensky moc nerozpráva
@veroniques no vidím že si tak strašne chytra, že tomu nemôžem uveriť.... smej sa aj ja sa smejem na tebe...nechápem čo sa ozývajú ľudia , ktorým sa to nepáči..mala by si byť riaditeľka
@sugy1 tak to ta obdivujem málokedy počujem že chudunká baba chce pribrať... ale môj frajer je tiež strašne chudy a nemôže pribrať aj kamoška to iste ked sa im to podari tak ti poviem ale tebe by som doporucovala aby si sa nehybala sedela za pc a jedla jedla jedla
veľa pohybu a normálne jesť len nepichať do seba v extrémnej miere sacharidy a tuky.ja tiež som po poslednej chorobe mal škaredý pozostatok z liekov pri ktorej som nabral 27 kíl,z ktorých sa mi za 6 mesiacov podarilo schudnúť 10 kíl. priemer,čo by sa mal zhodiť tak by mal byť tak 1-1,5 kila za mesiac.rýchlejšie nechoď
nechudni .... cvič . choď behať . choď na korčule . choď na bicykel .. chudnúť sa neoplatí .... takto spáliš kalórie a neoklameš len zbytočne telo na tú chvílu kým budeš chudnúť .
@sugy1 dúfam že som ta neurazila... prepáč.. ani mi to nenapadlo.. hhh môj frajer je na tom teda podobne ma 178 cm a 64 kg...hhh teraz začal papať čokolády a už pribral 1 kg ma už brušek hh
komunisti by ta naucili chudnut velmo rychlo ... chyba ti pohyb lebo sedis tu na birdzi ... a kokotiny sa pytaj, chod si odrezať zo stehna, hadam pomoze
no ako študent mám s chudnutím bohaté skúsenosti. Stačí jesť raz za deň (maximálne dva razy) akékoľvek jedlo. Ak na teba príde silný hlad zjedz jednu čokoládovú tyčinku alebo keksík. Úplný likvidátor hladu je alkohol (pivo je najlepšie, ale v tvojom prípade radšej nie). Funguje to tak, že sa zotneš, že zabudneš, že si aj hladná. Najlepšie raňajky vynechať, spať dlho do obeda a obed jesť až neskoro poobede prípadne večer. Jesť treba pekne pomaly. Po jedle odpadneš od únavy a zobudíš sa až zase na obed. Sem tam si dáš šprint na najbližšiu zastávku SAD. Po dodržaní nasledujúcich pokynov ti garantujem, že do dvoch týždňov budeš vyzerať ako výjav z koncentráku
princíp chudnutia je jednoduchý - nemôžeš prijať viac energie (kcal), ako za jeden deň príjmeš. Tvoj bazálny spočítaš 1kcal/kg/hod - pri tvojej váhe 52kg je to 1248kcal. To by si si mala odsledovať. Samozrejme spaľuješ pri všetkom, aj pri písaní, chodení, športovaní. Na internete je spústa tabuliek, koľko v jednotlivých športoch a ostatných pohyboch spaľuješ. Takže keď chodíš na dáku zumbu, kde spáliš 400-600kcal, tak môžeš prijať za deň viac. Hlavne sa vyhýbaj alkoholu, 1g 40% napr. hrušky má 7kcal - jeden decák 700kcal - čiže dva poháriky a na deň si vybavená. Ďalej obmedziť chleba, hlavne ho nekombinuj s polievkou, ochutené sračkajzy typu cola, nestea - začni piť čisto vodu alebo minerálky. Prijímaj jedla s nízkym glykemickým indexom, dlhšie sa v vstrebávajú, so stredným až vysokým, pred alebo počas športového výkonu. Uprav stravu na 5x denne v malých dávkach, keď si hladná daj si čínsku kapustu (môžeš ju ochutiť) - zasýti ale čistá vláknina prejde iba tráviacim traktom. Športuj - hlavne aeróbne, menšou intenzitou, dlhší objem - Behanie, plávanie, nemalo by trvať menej ako 40min. Zhruba od tej 20.min (individuálne), organizmus začína pomerovo viac využívať tuky, ako cukry.
Hlavne efekt nie je okamžitý, keď dobehaš, zbytočne sa pôjdeš postaviť na váhu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ohladom chudnutia ludia na birdzi velmi radi pisu
Potom skus behat , plavat , co najviac sa hybat a nejest zle veci
Dakujem ti, toto bolo naozaj schuti
Nie je o com
Cawky
filip
a mam meter osemdesiat pat a sestdesiat pat kil :- ok aj tak dik za radu, budem viacej tu a budem sa prezierat
ked ja by som nechcel brusko ale svaly
asi zacnem cvicit
nevediet najst toto co je tu minimalne 2x za tyzden je fakt skill
ale inak začať športovať (plávanie, behanie, bicyklovanie, ...), tak sa dá spáliť tuk
Hlavne efekt nie je okamžitý, keď dobehaš, zbytočne sa pôjdeš postaviť na váhu