"Táto stránka je plná zakomplexovaných jebnutých detí...a ja sa na nich chodím len baviť "
mne sa zda, ze mas od zabavania daleko. zas jeden z tych, co si sem chodia vybit zlost a zaroven sa tvarit, ze maju vsetko strasne v riti a len sa bavia na detoch
Však aj ja sa sem chodím baviť a pýtať sa na takéto veci, lebo som zvedavá. A čo je na tom, však nemusím mať zas až také zábrany, proste sa to chcem opýtať a keď niekto nechce odpovedať, tak ho nenútim.
Ale daa sa to zvladat.. A urcite by som to neodrezal ani nic take lebo ono to velmi treba a je to nenahraditelny pocit nooo.. ked sa vam baba hra s rukami tak co z toho mate? hh...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja už si to o tebe myslím
ten smile čo znamená ?
ale niekedy som na to aj pyšná a niekedy by som sa najradšej celá amputovala
"Táto stránka je plná zakomplexovaných jebnutých detí...a ja sa na nich chodím len baviť "
mne sa zda, ze mas od zabavania daleko. zas jeden z tych, co si sem chodia vybit zlost a zaroven sa tvarit, ze maju vsetko strasne v riti a len sa bavia na detoch
admina na teba!
Tí čo vedia sa len zasmejú jasne ona a jej toastovac a blogy o uvolnovani exkrementov
Dobre tak teda inač položená tá istá otázka:
Zavadzia/chýba vám niekomu bonusové ústrojenstvo?
Nechcem nic navyse oni od inych pohlavi a nepohlavi staci mi co mam Spokojna ??
). Ale my sme už s kamoškou dohodnuté, že sa pôjdeme dať preoperovať obe.
Ale ten tvoj "ceckocicinksý mutant" znie zaujímavo...