Chcem sa spýtať, máte niekto skúsenosti so "strojčekárom" v PB ? Ak ano ktorú/-ého by ste odporučili. Študujem v BA tak ak má niekto skúsenosť aj v tejto lokalike, bola by som povďačná. V PB som rozmýšľala o zubárke Topolčányovej pretože dvaja známi k nej
Topolčanyová je celkom v poho na strojčeky, ale vzhľadom na to, že som od nej ako od zubárky odišla po tom, čo ma 4 roky zanedbávala napriek môjmu neustálému žiadaniu o vyvŕtaniu zuba (ktorý sa potom ráčil rozpadnúť) by som ju neodporúčala nikomu na nič.
v BA som chodil k MUDr. Eve Veselej ešte pred niekoľkými rokmi len na strojček. Ceny mala v pohode, čo sa však kvality týka, tak by som ju nejako top vysoko nehodnotil. Zaradil by som ju do priemeru.
@simuftek zuby som mal rovné aj predtým mne to dávali z dajakého špecifického dôvodu, že aby mi nevznikol predkus alebo tak dačo
Akože poznám jedného top zubára ku ktorému chodím od nepamäti, ale on zasa strojčeky nerobí (preto som na strojček chodil hen tej pani) čiže skúsiť môžeš ale asi ťa s tým pošle preč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Akože poznám jedného top zubára ku ktorému chodím od nepamäti, ale on zasa strojčeky nerobí (preto som na strojček chodil hen tej pani) čiže skúsiť môžeš ale asi ťa s tým pošle preč.