Ahojte, chcel by som sa vás spýtať na váš odhad ceny a času, na získanie všetkých druhov Minerálov - LEN Minerálov, nie Hornín, keďže ich je približne 4850 druhov, niektoré človek nájde v prírode bežne na každom kroku a niektorých je veľmi málo. Rád by so
@midnight a nezisťujem si tie teoretické veci tu týmto spôsobom? či sa už vydal nejaký zákaz pýtať sa a odpovedať k téme na čo sa pýtam? nerozumiem načo si si dral klávesnicu a mrhal svojim drahocenným časom, keď som sa z tvojho komentu nič nedozvedel
@soreljulien zisťuješ?
tým že čakáš že to niekto iný nájde a vyzistí za teba a pre teba?
lebo pochybujem že na takúto silno špecifickú otázku ti niekto len tak z hlavy trepne odpoveď čo ti na niečo bude, takže by musel spraviť presne to isté čo si mal spraviť už ty, a to je regulérny research.
"nerozumiem načo si si dral klávesnicu a mrhal svojim drahocenným časom, keď som sa z tvojho komentu nič nedozvedel"
na to aby som ti vysvetlil že vyžaduješ od neznámych okoloidúcich aby mrhali svojim drahocenným časom na niečo čo chceš ty, lebo tebe sa nechce, a aby som ti tým naznačil, že ak sa ti nechce vykonať ani len takáto relatívne jednoduchá a krátka činnosť, tak asi zberateľstvo, ktoré obvykle býva silno dlhodobá záležitosť (roky až desaťročia) možno pre teba nie je to správne hobby.
@midnight ale mňa nezaujímajú tvoje drísty ja sa tu pýtam na minerály, nie na tvoje citové výlevy :happy: budeš písať konečne k téme, alebo to tu zahlcovať tým, čo aj tak nečítam?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tým že čakáš že to niekto iný nájde a vyzistí za teba a pre teba?
lebo pochybujem že na takúto silno špecifickú otázku ti niekto len tak z hlavy trepne odpoveď čo ti na niečo bude, takže by musel spraviť presne to isté čo si mal spraviť už ty, a to je regulérny research.
"nerozumiem načo si si dral klávesnicu a mrhal svojim drahocenným časom, keď som sa z tvojho komentu nič nedozvedel"
na to aby som ti vysvetlil že vyžaduješ od neznámych okoloidúcich aby mrhali svojim drahocenným časom na niečo čo chceš ty, lebo tebe sa nechce, a aby som ti tým naznačil, že ak sa ti nechce vykonať ani len takáto relatívne jednoduchá a krátka činnosť, tak asi zberateľstvo, ktoré obvykle býva silno dlhodobá záležitosť (roky až desaťročia) možno pre teba nie je to správne hobby.