Ja som si davala na predlaktie Love Kills, to je devat pismen, celkom male a zacvakala som 40€. Predomnou bola baba, ktora si davala cele dve vety na bok, ovela vacsie pismena, a platila 30€ zalezi asi od tatera a asi aky dojem urobis ja som asi urobila zly.
@matkodrevo aj ked mas male tetovanie tak tater si nauctuje zakladny poplatok ktory zahrna sterilnu ihlu, jednorazove rukavice, farbu ktoru pouzije a potom musi vyhodit, aj ked ju pouzije len minimalne, pracu a tak. kvalitny a dobry tater vie preco si pyta od 30 eur vyssie aj za malu srandu. samozrejme, daju sa spravit tetovania aj za desat, ale. Radsej zaplatim minimalny poplatok ako sa bat ze to bude zla kerka, alebo nesterilna ihla a podobne veci.
Záleží od štúdia, je jasné, že po známosti ťa to vyjde o dosť lacnejšie.
Rôzne štúdia majú rôzne ceny, väčšinou som videl tak, 40 € za hodinu, ale samozrejme, že keď budeš mať dačo zložité ako námet, tak sa tam ráta aj robota (farby nie sú dvakrát lacné, ihly detto).
Ja som napr. platil za jeden celý portrét, veľkosť tak 15 * 20 cm, možno viac, dačo okolo 100 €. Keby som sa s tatérom nepoznal, tipujem sumu tak 150 - 180 A niektorí by ťa za jedno slovo na prst mohli poslať do riti, to ti dávam ako dobrú radu radšej si vyber iné miesto, kam si to dáš, aby to bolo krajšie a čitateľnejšie
U každého tetera je to inak. V každom štúdiu iné. Záleži od toho koľko farby minie a ako dlho ti to robiť bude. Ale keď to tak opisuješ tak cca so zálohou do 20 eur.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
U nás berie týpek 3O€ za bodku, čiarku...
Nech ti nešibe.
Je to drahé, yap, ale myslím, že ide o materiál.
Chápeš,
teda asi nechápeš.
ale urcite zalezi ze kde
Záleží od štúdia, je jasné, že po známosti ťa to vyjde o dosť lacnejšie.
Rôzne štúdia majú rôzne ceny, väčšinou som videl tak, 40 € za hodinu, ale samozrejme, že keď budeš mať dačo zložité ako námet, tak sa tam ráta aj robota (farby nie sú dvakrát lacné, ihly detto).
@karlinka nejde o nejaký dojem možno sa poznali.
Ja som napr. platil za jeden celý portrét, veľkosť tak 15 * 20 cm, možno viac, dačo okolo 100 €. Keby som sa s tatérom nepoznal, tipujem sumu tak 150 - 180 A niektorí by ťa za jedno slovo na prst mohli poslať do riti, to ti dávam ako dobrú radu radšej si vyber iné miesto, kam si to dáš, aby to bolo krajšie a čitateľnejšie