Zavesit nieco tako pod svoj nick a vytvorit tak uvod pre diskusiu, nieje zrovna najstasnejsi sposob prezentacie svojej osoby a rozumu. Ak by to ovsem bolo zverejnene ako citat, otisk z ineho zdroja pripadne doplnene komentom, bolo by to uz nieco ine.
@love4hever moja zlata v case ked ty si tahala gumenu kacku za sebou ja uz som si na seba musel zarabat a kebyze som hlupak niesom tam kde som a nedari sa mi tak ako sa mi dari ale to nieje podstatne nejde mi o to aby som sa chvalil.... no ked dosiahnes v mojom veku to co ja a precestujes to co ja tak sa ozyvaj.
@websterko@9 - ona od hanby?! Tá kočka má môj úprimný obdiv.... - och, a aby som neodbočovala od témy:
@21 - musel si mať strašný osud, keď ako 7-9 ročný si si už ťažko zarábal na živobytie.... Prosím Ťa, keď sa začne v siedmych - ako ďaleko sa to dá až dotiahnuť (teda okrem vyťahovania takýchto "inteligentných" príspevkov)? - priam cítiť, ako by to bolo treba pochváliť, keď to na poprvé nevyšlo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@hajzelbaba na obranu websterka to neni o rozume skôr o egu.
@rimanka jemu nejde ani tak o to ako ho doje... kritizuje než skôr o to, že má 12
dopiče. čo to tu splietate, môj oblúbený anglický humor to nie je, ale náhodou je to funny. tak ho tu prestante kameňovať.
@21 - musel si mať strašný osud, keď ako 7-9 ročný si si už ťažko zarábal na živobytie.... Prosím Ťa, keď sa začne v siedmych - ako ďaleko sa to dá až dotiahnuť (teda okrem vyťahovania takýchto "inteligentných" príspevkov)? - priam cítiť, ako by to bolo treba pochváliť, keď to na poprvé nevyšlo....