Ahojte, uvažujem nad tým, že by som prešla na červenú farbu vlasov. Keďže mám však tmavohnedé vlasy a trochu zosvetlené končeky, neviem čo presne mám robiť, či si mám najskôr kúpiť zosvetľovač a až potom červenú farbu. Chcela by som tmavší odtieň červenej
možno jedine stiahnuť na farbu končekov ?? ale podľa mňa ti chytí aj na tmavohnedé bez zosvetľovania, ja som tak šla na ryšavo, síce na prvý raz to bol len taký trochu iný odtieň ale postupne sa to podarilo
alebo odstrihni tie konce, ak to neni dlhé a nebude to moc veľká škoda..
@acheraya tie končeky mám zosvetlené len trochu je to taká hnedo-ryšavá, robila som to peroxidom... ale rozmýšľam nad zosvetľovačom a až potom farbou ako hovorí @v3nty len sa bojím ako mi to zosvetlí..
@sivlinka asi ma nechápeš, ale ja chcem jednotnú farbu, nechcem mať svetlejšie končeky... a tie končeky nemám až tak zosvetlené aby mi to tak chytilo..
Zosvetľovač si kúp,ale na končeky už asi nedávaj. Alebo ja osobne som si dala melír a mi stiahol vlasy až na biele a na to som džabla červenú a mala som dosť červené. Ale najlepšie si je červenú vôbec nedávať, lebo sa veľmi rýchlo vymýva, ja som si ju dala pred 2 týždňami, odvtedy som si umyla vlasy asi 4-krát a už mám na hlave ryšavú
ja som si dávala kedysi na tmavšie vlasy červenú a vyzeralo to nejako takto
a červená sa dosť vymýva, ak ju dáš ešte na odfarbené vlasy, tak to bude asi extrémne rýchlo....plus na odfarbené ti to môže nejako moc na krikľavo chytiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
alebo odstrihni tie konce, ak to neni dlhé a nebude to moc veľká škoda..
tak skus tie vlasy cele trošku presvetliť aby to bolo nejak stredne hnede a nato daj tu červenu aby si to mala take tmavšie červene
@8 v pohode
@9 ja som u kaderníčky raz za 3 roky.. aj to iba podstrihnúť konce..
* ja mam nejaku farbu nwm aku znacku ale kod na nej je 757 alebo 575
nezmyva sa, iba bledne
ja som si dávala kedysi na tmavšie vlasy červenú a vyzeralo to nejako takto
a červená sa dosť vymýva, ak ju dáš ešte na odfarbené vlasy, tak to bude asi extrémne rýchlo....plus na odfarbené ti to môže nejako moc na krikľavo chytiť