Baby, chcem sa nafarbiť a potrebujem zistiť, ktorá červená farba na vlasy chytá najlepšie. Napíšete mi tu prosím značky, ktoré ste použili a či boli dobré? A ešte či dobre chytajú a akú farbu vlasov ste mali, či ich musím mať vyperoxidované, aby to dobre
boj s červenou som vzdala :/ ...to treba furt dofarbovať atd. a an to nemám nervy a ani vlasy.... a z henou mám pekné hnedé červenou nadychnuté vlásačatá
nasla som nejaku wellaton divokú hladala som co najkriklavejsiu ... mala som hnedé vlasy , vyperoxidovala som ich a potom nafarbila nacerveno ... aaa chytilo to bohovo v albume mám fotku tych mojich vlasov ..
kedysi vyrábala takú krásnu červenú londa...a cez leto som mala na pár pramienkoch odfarbených na blond takú od palette (šampón-ten 24 umytí) a bola úúúúúplne krásna kriklavá (aj keď na krabičke bola skôr taká do ryšava) ...ale neviem teraz či chceš tiež niečo také ohnivé a kriklavé alebo skôr takú bordovú
ja tiez pouzivam wellaton penovu a je super... aj mi dobre drzi a farbim tak raz za mesiac a pol.. predtym som pouzivala loreal tu mango rysavu ale ta sa mi vymyvala tak do blond a po case sa mi to prestalo pacit.. tato wellaton mi pekne drzi
@unicorn to mas nejake divne vlasy mne drzala dost dlho aj 2 mesiace takmer... stale to bola rysava ale taka zlatista a to sa mi nelubilo potom .. teraz mam druhy krat tu wellaton a sice sa zmyva jak svina (vzdy mam uplne oranzovu vodu ked si umyvam vlasy ale paradoxne a na moje velke pocudovanie mi aj tak drzi a zmyva sa do peknej tmavo rysavej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a mam take hnede,tmavohnede vlasy.
...budes si to musiet dofarbovat,lebo cervena rychlo bledne a vymyva sa
a chytila mi úplne sýtočerveno.
každopádne, ostala som verná svojej henne a ryšavej