Bože ja toto nechapem.. 5 rokov som chodila na divadelny, vystupovanie pred ludmi mi nikdy nerobilo problem a odkedy sa objavil jeden človek, tak hocikedy ideme niekam ja sa proste uplne hambim a som červena a ja neviem nikdy som nemala takyto problem
ale deti sú po väčšine menej hanblivé
(nie všetky a stavíms a, že sa tu do mňa za toto pustí celý birdz, lebo sem chodia zásadne výnimky z každého pravidla a hlavne utiahnuté a hablivé duša, duh)
a ak máš 15 tak rposte si v tom veku kedy už si hanblivá
a aj chlapcov a to všetko vnímaš inak
proste
normálka
to ale moc neprejde no
ja som napr. furt taká mimo keď je pri mne pekný chalan ale vekom soms a naučila strašne dobre hrať čiže to hrám dobre že som vlastne dosť cool
hm, ja by som na neho mrkol, usmial a hral ďalej, ako by sa nič nedialo...
ak by mal o teba záujem, počká ťa po vystúpení a ostatne už bude závisieť len a len od teba...
takýmto spôsobom by sa mala na 100 pro vytratiť aj spomínana hanblivosť
Treba zistiť, či je to vzájomné. Teraz ti ale nehovorím, aby si za ním nabehla a že: "Hej páčim sa ti?" Bude to vrcholne trápne a ver mi, že červenší je už len koberec v hoteli Carlton, ako budeš ty v tom momente. Nejak si o ňom pozisťuj veci (vygoogli, nájdi ho na FB,...) Začni si s ním trebárs písať (za predpokladu, že si s ním ešte nepíšeš). Hlavne ale netlač na pílu. Ak má aj on záujem, skôr či neskôr sa ti ozve on sám a možno to bude ďalší happyend. P. S. mal by som prestať kukať telenovely. Zrejme mi už z nich preskakuje.
no.. chcelo by to trochu objasniť situaciu.. my už sme boli dosť krat vonku na to ako malo sa pozname a všetci to už beru akoby sme boli spolu(lebo to k tomu smeruje) ale nie sme.. hlavne ide o to že sa pozname malo a celkovo sa pozname kratko a asi pre to som vždy taka vystresovana ked mame niekam isť..
hlavne sa na to nesústreď, pretože ak si budeš hovoriť v duchu : "Ježiš isto sa zasa červenám, cítim to." tak to bude o to horšie lebo sa začneš červenať ešte aj pre to, že je ti trápne, že sa červenáš... snaž sa na to nemyslieť, plus nos kvalitný makeup (ja som si veľakrát už hovorila, ako ho milujem keď som očakávala, že budem červená a nebola som )
Dotykaj sa ho..dotykom sa zacnu vylucovat endorfiny a oxytocin, cize ak sa budete navzajom dotykat (a bozkavat budete sa citit super ) a uz sa nebudes hanbit
Skús sa na to pozrieť z druhého konca, možno sa mu práve to na tebe páči a príde mu to dokonca zlaté... Nikdy nevieš. A hlavne sa na to skús nesústrediť, zameraj svoju pozornosť radšej na vašu komunikáciu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale deti sú po väčšine menej hanblivé
(nie všetky a stavíms a, že sa tu do mňa za toto pustí celý birdz, lebo sem chodia zásadne výnimky z každého pravidla a hlavne utiahnuté a hablivé duša, duh)
a ak máš 15 tak rposte si v tom veku kedy už si hanblivá
a aj chlapcov a to všetko vnímaš inak
proste
normálka
to ale moc neprejde no
ja som napr. furt taká mimo keď je pri mne pekný chalan ale vekom soms a naučila strašne dobre hrať čiže to hrám dobre že som vlastne dosť cool
lol
ak by mal o teba záujem, počká ťa po vystúpení a ostatne už bude závisieť len a len od teba...
takýmto spôsobom by sa mala na 100 pro vytratiť aj spomínana hanblivosť
worst
rule
ever
@17