ahojte vlastne tato diskusia ani nie je diskusia len som vam mala potrebu cosi napisat. Preco si ludia vytvaraju nazory o inych ludoch, hoci ich ani nepoznaju? Tak napriklad ze blondinky su hlupe, alebo ze baby co nosia cerveny lak na nechtoch (ako ja) su
Joj...veď nie každý súdi hneď podľa toho!A to s tým červeným lakom-nesúhlasím....mňa nikdy nenapadlo že by bola baba štetka len preto že má červený lak....no-ale samozrejme mala by byť tak normálne oblečená a nie že viac nahá ko zahalená-vtedy by som sa nikomu nečudovala keby si o dotyčnej myslel svoje...
A červený lak je sexi-vo všeobecnosti áno...ja ale len hovorím že je pekný...to mi stačí
a co sa tyka tych nechtov, chalanom sa vraj najviac pacia nenalakovane/ francuzska manikura ,ale ja sa mojich cervenych a kriklavo ruzovych lakov odmietam vzdat, takze SMOLA.
ja som si lakovala nechty nacierno ekd som mala 13 rokvo a aj to len tyzden potom ma to preslo (minul sa lak ale nejak extra nazory si o tom nevytvaram, lebo napriklad jedna z mojich najlepsich kamaratok ej vysoka stihla blondina no ako z vtipu a casto si z toho robim srandu ale viem o nej ze je inteligentna a potom dalsia z najlepsich kamosiek si maluje kazdy nech inou farbou a neviem mne sa to zda uzasne
toto som vlastne napisala preto lebo spoluziacka mala nevhodne poznamky na moj cerveny lak tak som jej na to dost zvysenym hlasom povedala a ten peroxid v tvojich vlasoch ti nevadi? zmlkla a odvtedy ani pol slova nepovedala na tuto temu
No na tému toho laku...červená na nechtoch je krásna. Len môj názor je, že sa viac hodí "zrelším ženám", pretože v niektorých prípadoch u tých mladších to potom s kombináciou s oblečením atď. môže naozaj vyzerať trošku štetkovsky Ale tak dosť záleží aj na odtieni farby. Vínová červená je iná ako napríklad krikľavo červená.
No mne osobne sa páči červený lak,a nemyslím si,že to vyzerá "štetkovsky",skôr elegantne alebo aj konzervatívne a aj sexy mne sa skôr nepáčia čierne laky :-!
cooo ja nie som stetka inak taky nazor som nepocula ece..zalezi aj tak na nechtoch a nie na laku podla mna..ked ma niekto pekne nechty tak je skoro kazdy lak pekny podla mna
ja ak si nalakujem nechty tak jedine na priesvitno, cierno alebo cerveno....celkovo sa mi ani ziadne ine farbicky nehodia...a cerveny lak je super najlepsi
niekedy je to preto, že to ladi k obleceniu, niekedy preto ze je jednoducho taka nalada...myslim, že je to presne ako s oblecenim...ked mas debilnu naladu hodis sa do cierneho a presne tak je to aj s lakom...
ja pouzivam laky kazdej farby,ale nie len tak,vzdy si na ne nieco musim namalovat,inak sa mi to ani nerata...jedine francuzsku znesiem len tak,ale aj tam musim nieco namalovat...jednotvarna farba ma uz nebavi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A červený lak je sexi-vo všeobecnosti áno...ja ale len hovorím že je pekný...to mi stačí
a co sa tyka tych nechtov, chalanom sa vraj najviac pacia nenalakovane/ francuzska manikura ,ale ja sa mojich cervenych a kriklavo ruzovych lakov odmietam vzdat, takze SMOLA.
joj som to akosi vela krat poslala...ospravedlnujem sa vsetkych dotknutym stranam.
mne aj tak neslo o to ze sa baba aj tak oblieka lebo to je potom iny pripad ide len o lak a je kriklavocerveny
Inak je červený lak sexy a dokáže oživiť aj nevýrazné oblečenie
presne aj ja...kazdy druhy cerveny a dalsi zas cierny je to cool..ale volím to skor len po doma..do skoly radsej nee..mame trosku konzervu profku
aha no ked ja naad tym tak rozmyslam tak aj my