a čo akože majú proti červeným nechtom? ja mám červenú veľmi rada a práve predchvíľou som si nalakovala nechty na nohách. síce je to taká vínovo červená, ale je. a aj vlasy mám do červena. červená má šmrnc, rozhodne dnes už nepatrí medzi kurvy... a názor iných vôbec neriešim.
Cervene nechty su v pohode..neviem co proti tomumaju..ak sa ti to paci nevsimaj si ich nazory nech si myslia to čo si myslia..tvoja vec ake mas nechty..mohla by si mat aj duhove a co by si mysleli ze si posahana? no a co..nech si myslia
ja si nechty na rukach skoro iba na cerveno lakujem a zatial to nikomu nevadilo v mojom okoli,a keby aj ano,co ich do toho? mam v pi.i ci sa to paci inym ked sa to paci mne a malo by aj tebe,zalezi iba na tebe nie na okoli to si uvedom!!!
ja mám čierne , ale palce na oboch rukách mám na červeno,nosím takmer len čiernu farbu, vybité opasky a vysoké číny no a včera sa na mňa jeden chlap pozrel, znechutene pokrútil hlavou a som stále tu
ja mam skoro stale cervene...aspon na nohach, lebo na rukach sa mi ich teraz vela dolamalo, tak su nakratko...ale ked podrastu, idu nacerveno...a nemam pocit, ze si ludia myslia, cervene nechty = kurva...skoro kazda baba ich ma cervene alebo bordove
je tvoja vec aké máš nechty, bože, ľudia, ak sa vám niečo páči, tak ľahko si to necháte vyhovoriť? a ako tak pozerám na svoje behajúce prsty, tiež sa na niech mihotá červená farba. teda na nechtoch a červená je dobrá farba a výrazná , čiže fajn
ja striedam 4 laky- modry, cierky, fialovy a ten posledny krvavo cerveny.Cervena je pekna farba.heh len by mi dakto skusil povedat ze som kur_va koli red nechtom ..
ja si davam lak podla farby oblecenia na dnesok...takze kazdy den ina farba...a mam vsetky...ale ja na ne aj kreslim,takze ornamenty sa mi striedaju...
ja si tiez lakujem a vacsinou cervenou..ale aj ciernou a fialovou a ruzovou a neni som ziaden EMO ani podobny hrozny styl ...len sa mi to paci a srat na ostatnych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ak ťa súdia podľa nechtov tak sú riadne zabrzdení ..Ja si na červeno lakujem skoro stále