ahojte, asi pred 3 týždňami som bola chorá a od vtedy mám na krku červený fľak, taký malý možno ako vrchnák z fľaše. neškriabe ma to ani neštípe ani nebolí ale trápi ma to že čo to tam mám a ani nikde inde na tele nič také nemám len na tom krku. možno to
neviem ja mam flaky pod krkom, na hrudi aj na chrbte
nvm co to je, som to podedil, jedine, co na to zabera je sírové mydlo/blato, ale vrati sa to po mesiaci/dvoch
ked som bol u koznej tak mi dala na to kortikosteroidy, tie to len potlacaju, akonahle si to nedas tak sa ti to vrati, takze jebac a raz za cas to s tym mydlom riesim
No tak tri tyzdne mas flak na krku a nemozne to, takmpodla mna to je dovod aspon na poradu s koznou, nech ti povie, co to laskavo racilo na tebe vzniknut, nech sa nemusis bat...a tam mozes ist aj bez listocku od vseobecnej btw...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nvm co to je, som to podedil, jedine, co na to zabera je sírové mydlo/blato, ale vrati sa to po mesiaci/dvoch
ked som bol u koznej tak mi dala na to kortikosteroidy, tie to len potlacaju, akonahle si to nedas tak sa ti to vrati, takze jebac a raz za cas to s tym mydlom riesim
skus, ci aj tebe nepomoze
sfarbenie kože môže byť vedľajší účinok.
na penicilín mám alergiu aj ja a preto mi ho doktorka ani nepredpisuje a aj som jej vravela že také lieky nesmiem lebo mi ho chcela predpísať