Ahojte, toto je skor tema pre baby. Chcela by som zacat pouzivat ruz, taky ten vyrazny ziarivy matny karminovy alebo ako sa nazyva ta odvazna farba. Myslim ze zima je idealne obdobie na cerveny ruz.
cerveny by som neriskla...musis mat dokonale biele zuby podla mna aby to vyzeralo dobre...inak ti este viac ,,zozltnu,,..preco chces menit styl ? podla mna prirodzeny make up ako pouzivas urcite staci...
ja používam jedine čiernu linku a červené ruže. ceruzku na orámovanie nepoužívam. nie je na tom nič zlé ak nebudeš celkovo vyzerať ako ku*va tak to je v pohode.
No ja ak používam červený rúž tak dám podklad make-up alebo korektor natriem otlačím pery do servítky a vydrží dlho a ani sa nerozmaže, ale to záleží aj od značky resp. kvality.. A potom už len použijem linku alebo čisto špirálu aby to nepôsobilo vulgárne ale žensky
momentálne mám ASTOR a fakt ho chválim a fakt...je najlepšie nenanášať ho príliš veľa..lebo sa naisto rozmaže hmm..odtlačiť do servítky je tiež dobrý nápad
červený rúž je, tak ako spomenula @ceruzisko , veľmi vyspelý svojou farbou. je to zaujímavé, odvážne, ale treba to vedieť zladiť. ako hovorili slečny hore, že sa to hodí k nejakému emo či metalu či goth... to je hlúposť. aspoň podľa mňa to vyzerá maximálne gýčovo, nevkusne a zle.
červená na perách je zrelosť, vyzývavosť, tajomnosť a iné presviedčajúce kozmetické kecy, ktorú sú však v tomto prípade pravdivé.
s červeným rúžom budeš vždy, takpovediac, na hrane, pokiaľ to nebudeš vedieť dobre zladiť
Ja používam len červený rúž alebo balzam na pery, a poviem ti že trvácny ktorý sa ti neotlačí na pohár, nestiera sa je dobrá pičovina, je to dosť nechutné keď ti to tak zaschne na perách, je to ako lak, radšej sa ružovať každých 5 minút ako toto
a ano, zohnať akýkolvek čisto červený je trošku ťažké, všade je to s trblietkami a do oranžova a ružova, ale dá sa
to že na to potrebuješ dokonalo biele zuby je blbosť, spolužiačke som ho požičala a snehobiele zuby nemá a mala som z toho pocit že práve s červeným mala ako keby na oko belšie zuby
ceruzka je tiež okay, ale zase nie je nič krajšie ako si toho rúžu dať len tak trošku nie moc silno, tak aby to bolo prirodzené, také pekné prirodzene červené pery
Tak ja pouzivam cerveny ruz docela casto, nanasam prvu vrstvu mejkapu, aby ruz dlhsie vydrzal, oramujem rovnakym tonom a potom nanesiem ruz. Pouzivam Red Carpet z kolekcie Hollywood od Avonu a som spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Trvácny rúž je najskôr utópia, nechceš radšej siahnuť po ceruzke?
tretia fotografia
hodi sa to v style rock, emo a tak podobne
ak si diskacka..ci nosis obycajne veci(sportove a tak)
v tom pripade si nedavaj cerveny ruz urcite..by si vyzerala jak pča
ide o celkovy zovnajsok, aby si ladila a jednym kuskom nevyzdvihovala
cerveny ruz a zlte zuby, zabijak!
je to veľmi vyspelá farba. ale pokiaľ vyzeráš ako Bettie Page, tak smelo do toho.
momentálne mám ASTOR a fakt ho chválim a fakt...je najlepšie nenanášať ho príliš veľa..lebo sa naisto rozmaže hmm..odtlačiť do servítky je tiež dobrý nápad
červená na perách je zrelosť, vyzývavosť, tajomnosť a iné presviedčajúce kozmetické kecy, ktorú sú však v tomto prípade pravdivé.
s červeným rúžom budeš vždy, takpovediac, na hrane, pokiaľ to nebudeš vedieť dobre zladiť
a ano, zohnať akýkolvek čisto červený je trošku ťažké, všade je to s trblietkami a do oranžova a ružova, ale dá sa
to že na to potrebuješ dokonalo biele zuby je blbosť, spolužiačke som ho požičala a snehobiele zuby nemá a mala som z toho pocit že práve s červeným mala ako keby na oko belšie zuby
ceruzka je tiež okay, ale zase nie je nič krajšie ako si toho rúžu dať len tak trošku nie moc silno, tak aby to bolo prirodzené, také pekné prirodzene červené pery
@ceruzisko @12