Aha, hneď vyzerá táto diskusia zmysluplnejšie
Podľa mňa je to hlúpy nápad. Jediné čo by sme dosiahli by bolo vzájomné zhoršenie vzťahov, lebo by sme sa navzájom obviňovali ak by niečo nevyšlo. Ľudia sú jednoducho takí
Okrem toho prichádza kopec praktických problémov ( my máme euro, Česi ho zasa väčšinou odmietajú, atď...)
Myslím si že ešte lepšie by bolo komplet Rakúsko-Uhorsko. Predsa len tí Nemci/Rakušania majú dobrý organizačný talent, Slováci sú zasa ochotní veľa makať za málo peňazí. Spoločne by sme to dotiahli ďaleko
Česko-Slovensko na spôsob federácie by šlo. Avšak na vylepšenej verzií ako pred rozpadom. Oba štáty = rovnaké slovo pri dôležitých rozhodnutiach a iné veci.
Skôr som za vytvorenie Vyšehradskej/Podunajskej únie (SR, ČR, PL, HU, prípadne ešte AT).
@Ps102 Až na to, že to je mapa Uhorska po R-U vyrovnaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Jedno si vyber. Tak ako si to ty napísal to nie je správne.
» ceskoslovensko2018.wordpress.com
Podľa mňa je to hlúpy nápad. Jediné čo by sme dosiahli by bolo vzájomné zhoršenie vzťahov, lebo by sme sa navzájom obviňovali ak by niečo nevyšlo. Ľudia sú jednoducho takí
Okrem toho prichádza kopec praktických problémov ( my máme euro, Česi ho zasa väčšinou odmietajú, atď...)
moj clovek !
pripájam sa
Myslím si že ešte lepšie by bolo komplet Rakúsko-Uhorsko. Predsa len tí Nemci/Rakušania majú dobrý organizačný talent, Slováci sú zasa ochotní veľa makať za málo peňazí. Spoločne by sme to dotiahli ďaleko
Skôr som za vytvorenie Vyšehradskej/Podunajskej únie (SR, ČR, PL, HU, prípadne ešte AT).
@Ps102 Až na to, že to je mapa Uhorska po R-U vyrovnaní