Nazdar nazdar mam pre vas taku otazku ktora sa tyka hlavne tych ktory opustili slovenske brani a najme brany EU . Kazdpadne bude to otazka hlavne pre tych ktory studuju v zahranici
chcel by som sa vas opytat co ste si museli vybavit a co je p
no som ,,len" v rakusku, a nic som si nemusela vybavovat len dat uradne prelozit maturitne vysvedcenie a spravit certifikat a potom neskor zajst na ministerstvo skolstva nech mi uznaju studium ako ekvivalentne
@1 s japonskom by to bolo troseno tazsie, ale nechapem preco chces ist do nemecka, platit si cele studium, ked v rakusku mas vsetko zadara, este samotni nemci chodia na univerzity do rakuska
v ramci eu co sa prijatia na skolu tyka to si kazda skola stanovuje sama ale maturita je uznavana ako normalne dolozenie ukonceneho ss studia
ak chces v krajine realne zit tak treba ist na radnicu alebo podobny ekvivalent na potvrdenie pobytu a niekde ak chces pracovat musis mat aj ich zdravotne poistenie to ale uz zalezi od krajiny
takisto mozes potrebovat preklad rodneho listu s apostillou a uz ma nic take nenapada nie su tam velmi problemy s tymto
ale neviem preco by to mala byt fantasmagoria ak mas na to financne prostriedky aspon na zaciatok tak to staci dat prelozit par papierov najst ubytovanie a odist
v eu neni problem, v japonsku tiez, len tam budu trochu tazsie vybavovacky... a bolo by fajn, keby si trochu vedel jazyk... aj ked pri tom japonsku to bude asi tazsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ak chces v krajine realne zit tak treba ist na radnicu alebo podobny ekvivalent na potvrdenie pobytu a niekde ak chces pracovat musis mat aj ich zdravotne poistenie to ale uz zalezi od krajiny
takisto mozes potrebovat preklad rodneho listu s apostillou a uz ma nic take nenapada nie su tam velmi problemy s tymto
to je vsetko