Čo robíte ke´d idete v autobuse s kamaráátmi?,..spráávate sa normááne alebo sa smejete ako šialenýý??...robiite si haluz z každeeho a všetkéého??..mne osobne mama zakazuje chodiť do mesta ..z toho dôvodu že robiime blbosti a každýý o náás vie
ja sa smejem stale a hlavne v buse su take hlasky ze sa neda ale aj vo vlaku minule som bola s kamoskami na ceste do skoly vlakom pozrem von a tam mala zenska kozuch a vyzera v nom ako yogi bear a sadne si oproti tebe no nesmej sa a na druhy den mala aj macika bubu so sebou xD vybuch smiechu
pre mňa bola v časoch strednej cesta do školy a zo školy busom (cca. 40 minút) asi najlepší relax počas dňa... teraz už chodím vlakom a nepáči sa mi to... ... a vždy mi išlo na nervy keď krpaté sliepočky moc nahlas ukazovali hrabličky
tak to podla toho kedy a aká je nálada napr dns nám kopce pripomínali tzv. "Krtkovu Tortu dr. Etker" a podobné divné veci... A neotočil sa po nás len jeden človek
Normál, rozprávame sa, zasmejeme sa...
Ale ja v drvivej vačšine chodím autobusom sama, taktiež vlakom. Ja som taký samotár...
A milujem, ked' je večer a sú v autobuse zhasnuté svetlá. Počúvam mp3...
ja radšej cestujem vlakom, keď nejdem autom. viac pohodlia a k sme v kupéčku, tak sa proste zabávame a sme tam len my.
A v autobuse pokiaľ tam ešte niekto cestuje, tak sme v pohode a v kľude. Netreba pútať pozornosť.
čo som debil alebo decko aby som takým trapnym spôsobom na seba upozorňovala? ale v tvojom veku je to celkom pochopitelné...v buse počúvam skoro vždy mp4ku
Ja v buse chodím väčšinou sám. Teda nikoho tam nepoznám. Keď dákoho stretnem pokecáme normálne, slušne. Ale najhoršie je na cestovaní sám počúvať tie klebety, že Betka si kúpila teraz nový kabát a dokonca zo zľavou 30%... A vieš poznáč Jožinku tá si kúpila v TESCU zo 40% zľavou! Alebo ak idú objekty zhruba v mojom veku tak vtedy mi stačia len oči...
ako ked mi ideme partia do mesta - z mesta tak mam taky pocit ze kazdy na nas hadze vrazebne pohlady aby sme us boli ticho lebo mi sa "rozpravame" ako keby sme boli vonku a obcas supekne flipy v buse vsaaaak @Cukriq
no čo robím v buse? veď normálne stojím, držím sa alebo sedím nejaké hurónske smiechy nepredvádzam keď idem sama tak počúvam mp3 a keď ma niečo rozosmeje tak ja nie som schopná sa rehotať a zavýjať na celý bus....veď som snáď normálna a keĎ idem s kamoškami tak normálne sa rozprávame ako inteligentní ľudia nevyzapujeme na celý bus ako podaktoré individuá......udivujú ma niektorí ľudia, ktorí vyzapujú na celý bus a pritom sa z plného hrdla nasilu rehocú aby na seba upútali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A navyše niektoré busy sú také hlučné že človek musí priam kričať aby sa ľudia medzi sebou počuli
Ale ja v drvivej vačšine chodím autobusom sama, taktiež vlakom. Ja som taký samotár...
A milujem, ked' je večer a sú v autobuse zhasnuté svetlá. Počúvam mp3...
A v autobuse pokiaľ tam ešte niekto cestuje, tak sme v pohode a v kľude. Netreba pútať pozornosť.
ked idem s niekym tak normalna konverzacia pokial nie sme v inom stave
ak sam tak jednoznacne muzicka