Tak mňa osobne veľmi fascinuje Mars a hoci si uvedomujem, že je to potrebné, nešiel by som a to z dôvodu, že by som sa asi unudil k smrti a chýbala by mi spoločnosť taká, akú ju poznám.
a ako si moze niekto dovolit rozhodovat o zivote cloveka, ktory podstupi taku cestu a narocnu pripravu? mohli by sa vo financovani vesmirnych zalezitosti poriadne krotiť... a nielen vesmirnych. kolko ludi na svete umiera od hladu a niekto dava peniaze na vyskum vesmiru. ak by aj hrozil nejaky asteroid, nezabranime tomu
ak Boh bude chciet, aby sme zili, sám odkloni ten asteroid. mali by sme sa skôr spamatat... ak prezijeme, tak preziju boháči a ti co hladaju, budu dalej hladovat. ked uz sa tak bojime o svoj zivot, nemali by sme mysliet na tych druhych, na tych, co potrebuju nasu pomoc?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ako si moze niekto dovolit rozhodovat o zivote cloveka, ktory podstupi taku cestu a narocnu pripravu? mohli by sa vo financovani vesmirnych zalezitosti poriadne krotiť... a nielen vesmirnych. kolko ludi na svete umiera od hladu a niekto dava peniaze na vyskum vesmiru. ak by aj hrozil nejaky asteroid, nezabranime tomu
A práve ide o to, že sa tak rozvíjajú technológie, ktoré nám umožnia aj ten tebou spomínaný asteroid odkloniť.
pochybujem, ze by sme to stihli s tym asteroidom.