to zas take jednoduche neni no, trebalo by sa s tymi ludmi aj zhodnut na tom, co chce kto vidiet, museli by to byt pohodaci, lebo predsa len nejaky cas by sme travili spolu, nehovoriac o tom, ze take zajazdy vyjdy aspon na 15 - 20 000e ale na mna by to bolo osobne vela, niesom taky typ, ze niekam vbehnem , este niesom ani poriadne adaptovany a uz idem spoznavat dalsiu kulturu, mal by som potom z celeho vyletu zmiesane pocity a asi by som si ani nepamatam co kde bolo popravde, az na par highlightov
idem o dva roky a začnem áziou a potom od ohňovej zeme hore na alijašku... predpokladám, že 5 rokov budem na cestách. So sebou si neberiem veľa vecí. Prepravovať sa budem hlavne stopom a za noc neplánujem platiť. Dovtedy sa chcem naučiť dorozumieť španielsky, rusky a anglicky... Tieto tri jazyky by mali stačiť.
na birdz už asi nebudem chodiť, tak asi spravím verejnú stránku na fcbk
@method 15-20 000€ a to co pojdes s limuzinou ci ako celu cestu?
tak zalezi na tom aku cestu bude chciet podniknut kde vsade, ale v pohode sa to do zvladnut aj za tretinovu cenu a nebudes nijak extra setrit...
Už som o tom rozmýšľala.. Ale nechcem ísť tak, že na rok vypadnem, všetko pobehám a vrátim sa, asi by som si to skôr rozdelila na také tripy menšie.. aj vzhľadom na to, že to niečo stojí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
na birdz už asi nebudem chodiť, tak asi spravím verejnú stránku na fcbk
tak zalezi na tom aku cestu bude chciet podniknut kde vsade, ale v pohode sa to do zvladnut aj za tretinovu cenu a nebudes nijak extra setrit...