mna raz v noci vo vlaku normalne že prepadli nejaki, s tym že som emák , bo som bol vtedy v čiernom oblečeny a dlhšie vlasy ta vieš jak to ... že nech ukážem im ruky že či si ich nerežem a normalne jeden mal nožik v ruke som um ukazal ruky a oni že maš štastie a išli het ... mi nebolo všetko jedno
@klaudiqaaaa vieš že takto v noci nebývajú ani na kupe označene že sú tam miestenky čiže sa vám tam v klude niekto dovaliť a ak neotvoríš a ešte aj budeš mať závesy to zvonka otvorí sprievodčík a možno aj bude pokuta stalo sa nám nadrbaným true story
a najviac je cesta nočákom z ke taký zverinec to sa len tak nevidí
@klaudiqaaa povedz mi viac o tom ako zabrániš sprievodčíkovi aby neotvoril dvere a neposlal vás dopiče ked tam príde niekto s miestenkami.. okrem toho že mu ho vykuriš
@n0win0u sa tam vovali ciganska rodina a ešte dostane aj rape tá žena sa neboj a btw ty o vyhadozvaní odniekal nič nehovor ti pripomeniem mirage žilina cca rok a pol dozadu
@barky pokiaľ niekto má v zamknutom kupé miestnenky, tak mu asiže napadne najprv zaklopať.. a na otázku kto je blbý si môžeš odpovedať sám, ja som žiadnu pokutu neplatila
takto.. väčšinou cestujem sama a keď idem okolo takej 10tej v prazdnom kupéčku tak mi veru všetko jedno neni .... a práve vtedy bol na stanici jeden chlapík z môjho mesta čo ma strašne chcel istú dobu, má vyše 35, je nechutný, neskutočne prehulený furt a strašne vtieravý... tak som a predrela do druhej časti vlaku, sadla do poloobsadeneho kupe staršími ženami... meh... na druhej zastavke vystupili tka som trpla
ale tak navečer rada cestujem a dlhšie ako DCA/Trenč. Teplá/TN - BA necestujem čiže ta hodinka a pol... je viac menej jedno kedy idem
@klaudiqaaa môžeš neznamená že sme my.... čo som písal na začiatku.. že ťa kludne z toho kupé môžu vyhodiť nie že budu prerušené sexualne radovanky.. môžu a kludne ked si sadneš niekde kde ich ať nebudeš tak ta aj vyhodia.. bez debaty.... takže si blbá a fest
@klaudiqaaa "môžeš neznamená že sme my." dokonca tam som ti ešte písal že sme neplatili pokutu.. či ked je niečo nie priamo napísané je problém to pochopiť? ty ešte o mne budeš písať statusy o argumentoch? čo iné sa dá povedať ako to že si blbá?
ja nechapem otazke ... cestu vlakom kam? ci len vseobecne ci je v noci pohodlno? no jasne, ze je, viac nebezpecne (pre mna a osoby cestujuce so mnou ani nie) a ano pohodlno (a s byvalou davno tiez su "zazitky", ) .... ale este treba odporucat co @blackrisq minule cital na citacke fantasy/horor/sci-fi slovensku hororovu poviedku o typkovi a nocnej ceste vlakom, len si meno nepamatam,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a najviac je cesta nočákom z ke taký zverinec to sa len tak nevidí
inak je to pohodlnejsie hocikedy, hlavne ak ma aj zastrcku ..
ale ani v autobude to nie je zle, len malo miesta na nohy aj pri mojej postave
niekto pohne rozumom, niekto je odkázaný na fajku sprievodcovi
za druhé : " vieš že takto v noci nebývajú ani na kupe označene že sú tam miestenky"
toto som písalvyššie..takže veru tým rozumom sa konečne nauč hýbať
ale tak navečer rada cestujem a dlhšie ako DCA/Trenč. Teplá/TN - BA necestujem čiže ta hodinka a pol... je viac menej jedno kedy idem
tupá piča...
heh, ale choď , ja len, že máš skúsenosti...........filip