mam velky problem a potrebujem surne pomoc...mala som vyhliadnuty let z bratislavy do bristolu..ale uz su len tri volne miesta .. tak chcem rychlo objednat..ale neviem co tam mam vyplnit....presla som do druheho kroku a tam som zastala...co mam dat do toh
ukludni sa, tie tri volne miesta znamenaju 3 volne miesta za tu cenu, ked ich predaju, tak cena pojde mierne hore, ale letenku stale zozenies. Ak velmi zufalo potrebujes pomoc, tak mi napis TS, ja uz si s Ryanair pomaly aj tykam.
To nie je pravda, pretoze to co vidis na letenky.sk je konecna cena. To co vidis na bookryanair.com je cena bez administracnych poplatkov, bez poplatkov za bookovanie atd.. Letenky.sk neziju z toho, ze si prihodia na letenke.. Oni maju provizie priamo od ryanairu za resellerstvo..
@tommyhot ale mne bolo povedane ze to je konecna cena co hodi na ryanair stranke ... ja neberiem ani kufre..a je tam no taxes...takze nemala by byt cena uz uplna?
lead passenger number - tvoj telefon, aj so slovenskou predvolbou (00421) a voucher zadavas vtedy, ked mas nejaky kupon, co pochybujem, inak to vyplnovat nemusis. Ak mas este nejaky problem, napis co konkretne
Dobrý den, volám sa Jozef a som toho času vo Veľkej Británii. Na den 1 mája 2012, mám zakúpenú letenku spoločnostou RyanAir spolu z manželkou, z Liverpoolu do Bratislavy a potom naspäť, dňa 10 mája 2012. Dnes som si robil ON LINE checking, no zadal som tam len let do Bratislavy. Vytlačil som si ON LINE checking lístok, no len na let z Liverpoolu do Bratislavy. Znova som to skúšal a chcel som urobiť aj ON LINE checking aj na spiatočný let na 10 mája do Liverpoolu, no nedalo sa to zrealizovať. Čo s tým teraz?...ako si môžem urobiť ON LINE checking na spiatočný let?... Vopred velmi pekne ďakujem, za Vašu odpoved, s pozdravom Jozef
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja len potrebujem vediet co tam mam vlozit lebo absolutne netusim..a aj tak musim to objednat dnes lebo ma sestra zahlusi ak neobjednam
"Optional charges such as administration and checked baggage fees are not included."
a tu mas tie poplatky » www.ryanair.com/en/questions/ta...
Platis Online Check-In a Administration Fee..