Ahojte,potrebovala by som sa na nieco opytat. Cez internet som si zabookovala letenku , urobila som aj online check-in a vytlacila si taky papier kde mam napisany cas, myslim , ze aj akysi kod atd…..staci,ked pridem s tym papierom a pasom a oni mi uz daju
@6 je najlepší spôsob pozerať sa čo robia a majú iní ľudia
ale inak stačí ti len to ak máš ryanair, prídeš až priamo k lietadlu, keď máš online check in a NEMÁŠ BATOŽINU.. ak máš batožinu, ideš k check inu mám pocit, tam im ukážeš ten papier, resp. skôr občiansky, odovzdáš a ideš s tým papierom k lietadlu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak je to ryanair a ides z BA tak ten papier je vsetko co budes mat,letenky uz nie su in
ked tak sa spytaj rovno tam alebo sa pozri co maju ini ludia v ruke
ale inak stačí ti len to ak máš ryanair, prídeš až priamo k lietadlu, keď máš online check in a NEMÁŠ BATOŽINU.. ak máš batožinu, ideš k check inu mám pocit, tam im ukážeš ten papier, resp. skôr občiansky, odovzdáš a ideš s tým papierom k lietadlu..