Dobrý deň včera som sa prestahoval do BA, mám to do práce 5min MHD, lenže tu máme zástavku kde sa nedajú kúpiť lístky, ako si mám tie lístky kupovať poprípade, som počul že sa dá vybaviť električenka ako to funguje?Ďakujem
Električenka...je to kartička, ktorá bude platiť určitú dobu a keď stretneš revízova iba mu ju dáš a on si ju priloží k takej mašinke! Môžeš si ju vybaviť buď pri vlakovej stanici, lebo na autobusovej stanici Nivy, alebo ešte niekde neviem...určite to vygoogliš
P.S. ak to máš do práce 5 minút tak choj pešo preboha! Pre všetky ostatné prípady odporúčam električenku
@dominno z ktorého si mesta? ja mám normálne stres v cudzom meste ísť na MHD, lebo neviem, čo robiť - spýtať sa šoféra, tak ako som zvyknutá u nás? hľadať automat? pýtať sa tety v novinovom stánku? kúpiť si predražený sms lístok?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mozes si ich kupit cez sms, alebo aj na stanici (ale nie som BA-can takze este mozno su dajake skills ako na to )
P.S. ak to máš do práce 5 minút tak choj pešo preboha! Pre všetky ostatné prípady odporúčam električenku