Ahojte. Máte nejaké skúsenosti s cestovaním do zahraničia s Eurolines? Zvažujem, či kúpiť radšej letenky do Francúzska alebo či radšej Eurolines. Z BA do Strasbourgu by mal byť prestup vo Viedni a toho sa trochu obávam...kamarátka raz presne išla touto tr
Letenka. Nie je na tom nič zložité, väčšinou sa nájdu v lietadle ľudia, ktorí prestupujú takže to " uvidíš " a keď to neuvidíš, všetko je fajňúčko značené.
@laurikaaa jj, rieši buď lietadlo alebo bus s prestupom... tak či onak, pokiaľ sa človek nebojí lietania, je číre bláznovstvo dať prednosť autobusu pred lietadlom.... nielen kvôli rýchlosti a pohodliu ale aj cene... pre zaujímavosť - svojho času som zvažoval, čí ísť do Bruselu busom (asi 16 hodín za cca 150,- €) alebo nízkonákladovkou za 70 minut a 12,- €
Myslela som prestup na iny autobus v tej Viedni....uz som letela a na letisku nemam problem sa orientovat ale neznasam lietanie a po nedavnych leteckych katastrofach mi zviera zaludok uz len pri pomysleni,ze by som mala nastupit do lietadla vcera sa mi snivalo,ze som bola v lietadle a ze sme padli preto stale rozmyslam ako tam ist inak ako letecky. Bus je celkom lacny a netreba kupit listok online ako pri nizkonakladovkach...tak este porozmyslam
moja jedina skusenos, rovnaka krajina aku sa chystas navstivit, konkretne trasa Avignon-Bratislava, autobus OK, prestup v Lyone OK, ak sa vies popytat trochu tak ta nasmeruju na spravny spoj a maju zoznam cestujucich. jediny problem je cena a niekedy cestujuci, ako smradlavi cigosi popripade hlucni arabaci a cierni, prinajlepsom aj so svojimi vrieskajucimi deckami. cize ak nemas ziadne doklady identity, co bol moj pripad a potrebujes prejst cez hranice , je to najmenenej kontrolovana doprava. cize v k zaveru ti odporucam lietadlo, ktore stoji skoro rovnako a cestujes miesto 24 H iba 2 H v pohodli.
Ta Praha je nevyhodna kvoli tomu,ze tam dorazim o polnoci...pojdem sama tak by som radsej chcela dojst cez den lebo sa odtial potrebujem dostat este inam
@snehulienka24 letecké katastrofy sa dejú stále ale stále menej a menej... zato dopr. nehôd na cestach je stale viac a viac... najbezpecnejsia doprava je prave letecka
Cestovala by som od 18tej a o 6:30 rano som tam...co by sa celkom dalo prezit,ale spat by som tam asi nezaspala kvoli tomu,ze ktovie ake osadenstvo je so mnou....
Minulý rok som s Eurolines cestoval z Ba do Štrasu prestup vo Viedni vodič bol madar prestávka bola v st. Valentine LANDZEIT a nakoniec nás stopla aj diaľničná policia toľko moja šokujúca skúsenosť
ja by som volila asi skôr ten bus kedže sa obávam že by som sa skôr na letisku nevyznala Eurolinesom som cestovala a nemala som nikdy problém Na lístku by si mala mať nástupište pri prestupe nie ? A to si myslím že sa dá nájsť už celkom ľahko
Hej,asi to nebude take strasne najst,kde prestupit..predpokladam,ze by som nebola jedina...a hovorim plynule anglicky a francuzsky. Tommyhot no niektore letiska su ako bludisko...isla som lietadlom uz velakrat, aj do USA...a stalo sa mi,ze som sa musela z pol cesty obratit lebo som sla k zlemu terminalu...a z letiska Charles de Gaulle v Parizi som nevedela najst exit aj v Madride je dost komplikovane letisko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ešte tak možno vlak, ale bus nikdy...
Tak jednoznačne autobusom, idem aj ja v auguste do Paríža.
Košice - Paris
Letenka ťa výjde drahšie ako cesta autobusom.