Dnes sme (aj so Smajgirl) šlapali hodný kus cesty domov pešo, keď nám zastavil postaršý pánko, ktorý nás zviezol. Najprv sme sa však tak trochu báli, čo a ako to bude, keďže sme toho ujka nepoznali...
nie, ale si pamatam, ako sme raz isli s kamoskami v zime zo zabavy... ... bol to pripad krajnej nudze, tak ma prehlasovali a nechali sme sa odviest nejakými chalanmi.. . v tom malickom auticku sa nas tam tlacilo 5 chalanov a tri dievcata... doteraz mam z toho miernu klaustrofobiu
ee nešla som..ale raz sme s maminou zastavili takej stopárke..premoknutej ...a pozerala..že s kym ide..dopredu, dozadu pozerala cez okno ..pomaly do kufra do puklic pozrela hehe ale nie..ale ..chcela ist do nitry..no tam sme bohuzial nesli tak sme ju vzali len par kilakov ale aj to je daco
stop je paraadny! rada chodim stopom, ale iba bud s frajerom alebo dákymi kamarátmi par krat nam dokonca stoplo auto aj ked sme isli stiria, take mile od toho vodica
@5@17 taq ju rovno zabite paneboze idete sa pojebat kvoli tomu ze je tu ta tema asi 3 krat... pokial ste si nevsimli @barry88 opisuje udalost dnesneho dna nezavisle na tom ze tu diskusiu uz videla... taq ocom sa tu idete hadat
Išiel som s kamarátom stopom z blavy do viedne a bolo to super, viezol nás jeden rakušan, jeho spolusediaci bol slovák, pokecali sme a dokonca nás vysadil presne tam kde sme potrebovali
A tiež mi nedá niekedy zastaviť stopárovi, ale tak dávam si pozor, aby som nezobral nejakého vagabunda Stopovanie má proste svoje čaro
oo tak ja som už stopovala a bolo to super. Šli sme z táborového prepadu a keďže sme zmeškali bus jediný, ktorý šiel niekedy v skorých ranných hodinách, rozhodli sme sa ísť stopom. Šla som ja a jedna baba mladšia ako ja s ruksakmi a asi v štvrťke cesty domov nám zastavila jedna skvelá nemecká rodinka s malým bábom a veľkým autom. Zhodou náhod smerovali presne do nášho mesta, kde nás pekne odviezli, po anglicky sme sa im poďakovali a šli sme domov
Bolo to úžasné, veľa áut už predým by nám zastavilo, no bohužiaľ vtedy každý išiel na výlety alebo z nich prichádzal, takže skoro všetky autá boli plné . Ale na toto stopovanie nikdy nezabudnem
vždy a jedine stopom. prešiel som stopom pol slovenska a tu som, ladviny mám obe, ani riť nemám natrhnutú to sú len všetci dojebaný, lebo ujo policajt povedal na besede...
neviem z akého dôvodu by som to mala skúšať. to musí byť fakt super pocit sadnúť cudziemu človeku do auta, v podstate sa mu odovzdať do rúk (nikdy neviete či nemá v sebe alkohol a už vonkoncom nie aký je to šofér) a potom už len dúfať, že to fakt nie je nejaký úchylák.
Moji milovany "kamosi" ma nechali par dobrych kilometrov od mesta v tej najvacsej burke ist peso domov a oni zdrhli na aute ... blesky trepali kade tade okolo mna a bola som taka vystrasena ze mi to bolo jedno ci ma zabije blesk alebo dajaky ujo co ma vezme A nakoniec sa nasiel jeden dobrak co si kludne nechal zamocit predne sedadlo a bola s nim tak sranda jak nikdy
kamaratke to napadlo ked sme minuly vikend vnoci vo Viedni chceli ist na stanicu a nijaky taxik naokolo nebol.... ale nastastie sme si nakoniec jeden chytili, nikdy by som nenastupila k niekomu cudziemu do auta... to by som tam radsej aj peso dosla
Šla som stopom a nie raz, nikdy som však neuvažovala nad tým, že mi hrozí nejaké nebezpečenstvo. To by som potom musela o nebezpečenstve uvažovať nonstop, nielen pri stopovaní.
A kvázi stopom chodím každý víkend k mužovi, keď idem popri ceste a vždy mi niekto zastaví bez toho, aby som o to žiadala. Nastúpim, odvezie ma cca 5 minút, vyhodí ma a idem. Koniec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Už teraz ale akoby počujem svoju profesorku "Opakovanie je matkou múdrosti" :S
A tiež mi nedá niekedy zastaviť stopárovi, ale tak dávam si pozor, aby som nezobral nejakého vagabunda Stopovanie má proste svoje čaro
Bolo to úžasné, veľa áut už predým by nám zastavilo, no bohužiaľ vtedy každý išiel na výlety alebo z nich prichádzal, takže skoro všetky autá boli plné . Ale na toto stopovanie nikdy nezabudnem
neviem z akého dôvodu by som to mala skúšať. to musí byť fakt super pocit sadnúť cudziemu človeku do auta, v podstate sa mu odovzdať do rúk (nikdy neviete či nemá v sebe alkohol a už vonkoncom nie aký je to šofér) a potom už len dúfať, že to fakt nie je nejaký úchylák.
no proste predstava úžasného výletu. ehm.
A kvázi stopom chodím každý víkend k mužovi, keď idem popri ceste a vždy mi niekto zastaví bez toho, aby som o to žiadala. Nastúpim, odvezie ma cca 5 minút, vyhodí ma a idem. Koniec.