Čaute všetci,
Segru a mňa už nebaví trčať tu na SK a chceli by sme si spraviť nejakú poznávačku (max 1. týždeň) za nejaký lacný peniaz kam by ste nám poradili ísť a hlavne ako nejaké LAST MINUTE ponuky busov,leteniek s ktorými máte skúsenosti alebo možnos
@lakero ťažko povedať podľa toho aké náklady máš na mysli my sme bývali v hoteli 4* s raňajkami za smešnu cenu ako na nejakej ubytovni ak máte ubytko a dopravu máte všetko pamiatky nás nevyšli nejak extra vlastne nič možno Petrín akurát sme jedli v jednej úžasnej krčme každý deň to bol nejaký ten menší výdavok a večer disky sú zdarma Neminuli sme nejak extra veľa najviac som minula na blbosti ako Strabucks,marcipán a jahody v čokoláde...
Ahoj, ja som bol takto minuly rok v oktobri s priatelkou Egypte Last Minute, cez cestovku » www.firotour.sk/last-minute-dov... som to vybavil raz-dva. a ani nas to nevyslo draho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov