cuz, idem na tyzden na brigadku do zahranicia a moc tam do obchodov chodit nebudem. Mate nejake tipy na jedlo ktore si mozem so sebou bravat na obed? ranajky mam vymyslene, na veceru si zrobim nejake maggi/pizzu atd. ale neviem co na obed. Nieco co by vyd
jasne pasteky poznam ale ci nemate vychytane nejake jedlo ktore neni taka picovina jak pasteka. Varit a davat si to do umelych doz by som mohol, no komu sa chce. A tiez si tam neplanujem tahat mrazene kurata a ryzu/cestoviny atd. skorej nieco jednoduche :} muck
@maugly sak cosijak, nemam strachy len by som rad nejedol furt to iste dokola kedze pasteky su podla mna mega kentus tak som myslel ze ma tu zaplavite nejakymi mega jedlami ktore zrobim za 5 minut a som za vodou. Ale idem akurat do lidla tak to vidim na nejake 3 pizze morca dellu spagety a este nieco sa necham prekvapit co najdem a hadam to na obed stacit bude. Problem je este ten ze schalujem fakt dost vela takze dve mrtve pasteky s chlebom su na obed nic moc
@maugly sak aj ja si varim vacsinou tak teraz som strateny, chcel som si kupit aj zeleninu ale to neviem skusim teda kupit barjake brekeke v konzerve a uvidime, horsie jak pasteka to nebude hadam. Za tie lidlacke muffiny mas big up na tie som aj zabudol. Pripisem si ich na zoznam medzi sladke , take tri muffiny po obede potesia
@maugly teraz nad tym rozmyslam ze budem mat minimalne polku kabely plnenu jedlom cojavim uz som sa raz z pasteky aj zgrcal cize ja ich moc nemusim ale jasne ze si ich par kupim tak to tam budem brzdit chlebom a salamom popripade muffinmi
@maugly keby prejavis tento zaujem skorej mohol som ti odfotit moj nakup ale o deviatej som uz skusal zaspat a ako vidis o tretej vstavam inak som v lidli este zbadal tuniaky tak som kupil tie a nejake maso vkonzerve co treba len zohriat,musli tycinky,mufiny,pecivo,suchy salam,pizze,magi napady,spagety,morcadela,syr platkovy,pasteky,vlocky ovsenne,hrozienka. berem protein a mam mi doniesla aj rajciny cize ma aj zeleninu
to je asi tak vsetko tak hadam tam nezomrem. Prinajhorsom im budem po veceroch vyjedat hrnce
@maugly som doma, poslala nas dopiac ze jej staci kolko sme odrobili, obidva vecere som bol pripity cize som pojedol fakt kvanta jedla vis jak ked je nekto nayebany chuti mu viacej jest tak som si dal vcera pizzu a zajedol kuratom pestre to bolo takze fajnovo, diky za pomoc
@feklus nabaleny ustrachany ci a ako prezije ten tyzden s jedlom a oni vas po dvoch dnoch poslu domov :happy: :happy:
ja ked pijem tak absolutne nemam chut na jedlo,mas to nejake naopak
np
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
muck
kup aj tie lidlacke muffiny
ale jedla som to a niektore boli fajn,v lidli take maju barjake
a nehejtuj uz tolko tie pasteky!
pasteky su super
to je asi tak vsetko tak hadam tam nezomrem. Prinajhorsom im budem po veceroch vyjedat hrnce
ja ked pijem tak absolutne nemam chut na jedlo,mas to nejake naopak
np