@pernik a to už prečo? To, že to tebe príde.. no, vlastne ani neviem aké ti to príde, neznamená, že je to zločin
milujem špageti s kečupom a syrom.. ale netvrdím, že by som také tie omáčky nejedla, akurát jediné, čo som ochutnala, bola morcadella (to mi nechutí) a tie školské veci (tie nechutia snáď nikomu)
ja mam rada spagety s Morkadelou alebo bolonskou omackou a moja mama niekedy roztopi syr da tam trosicku mlieka poprazi slaninu s klobasov to zleje dokopy a poleje tym cestoviny dost to zasyti a ma to super klobasovu chut ...
v poslednej dobe si ich veľmi rada robím s nivovou omáčkou (poriadne hustou) a jemne orestovanou slaninou (tak do sklovita). tým poliať cestoviny a navrch ešte pár lístkov čerstvej bazalky. mňam.
ja nemám na varenie čas veľmi, ale v poslednej dobe si objednávam také dobré z Marka s kuracím mäskom, parmezánom, smotanovou omáčkou a malými kukuričkami. to mi chutí najlepšie, ale najradšej mám asi brokolicové gnocchi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Dať na cestoviny kečup by sa malo trestať smrťou...
milujem špageti s kečupom a syrom.. ale netvrdím, že by som také tie omáčky nejedla, akurát jediné, čo som ochutnala, bola morcadella (to mi nechutí) a tie školské veci (tie nechutia snáď nikomu)
Príde mi to ako dehonestovanie a totálne zničenie cestovín lenivou západnou kultúrou.
@8 , gŕŕŕ, kečup (blee)
v poslednej dobe si ich veľmi rada robím s nivovou omáčkou (poriadne hustou) a jemne orestovanou slaninou (tak do sklovita). tým poliať cestoviny a navrch ešte pár lístkov čerstvej bazalky. mňam.
@pernik súhlasím s kečupovým názorom.