Ahojte mam taku otazocku ci naaaahodou neviete Odchádzam do zahranicia, pas mam ale este stary ktorý mi plati do 2019, no lenze teraz je potrebne aby som mala pas s biometrickymi dajmi. Musim si dat spravit novy pas i ked tento mi este plati? Neviete c
Viem ze potrebujem taky ktory ma a ja taky nemam ale ci musim si dat odznova davat vybavovat novy, platit plny poplatok a cakat mesiac ked moj je este platny.
ja myslim, ze pokial ta krajina vyzaduje pas s biometrickymi udajmi, tak ich jednoducho musis mat... skontroluj si, ci tam fakt nemas biometricke udaje, ked mas pas len tri roky
Ja viem ze ho potrebujeeem ze nemozem ist so starym ale ci na fizlovni musim vybavit novy...ci mi tento moj stary nezoberu a nevymenia ...ako ked sa menili obcianske A nemaaaaam veruzeeee /
@matikmatuska si si ista ze nemas biometricky? O__O pokial si dobre pamatam pas plati 10 rokov cize ho mas od 2009 ale od 2008 sa vydavaju LEN biometricke
(biometricky: tvrda druha stranka, vpredu na obalke obrazok fotaciku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
mas pas co nema biometricke udaje
potrebujes taky co ma
potrebujes novy?
o vysledkoch hlbania nas kludne informuj
(biometricky: tvrda druha stranka, vpredu na obalke obrazok fotaciku)