FL studio je na začiatok dobré (teraz je už tuším FL Studio 8). Spravíš tam takmer čokolvek. Ale k nemu si stiahni aj nejaké hip-hop samplepacky, lebo kvalita tých v FL neni nič moc.
fuuha... chod na my.hip-hop.sk tam ti poradia... ale wer mi neni to lahka zalezitost... narocne hlavne na čas... ked ces neco poradne spravi... a zo zaciatku ta fruity urcite odradi... ale neboj sa ho...
odporúčam Cubase, nič lepšie som zatiaľ v ruke nemal, množstvo pluginov, kt. môžeš kombinovať, ale pozor je to zložité...nie ako HH Ejay....pracuješ s MIDI to znamená aspoň minimálna zručnosť na klavíri, al. keyboarde a ostatné je len tvoja vlastná predstavivosť a tvorba...
eJay je dobrý ,aj pre gitaristov lebo si tam možu bicie najebať, a nemam rad tie zakomplexovane hlavy metlacke čo prudia do rapu ,aj keby metalica vydala ten najvačší SHIT tak to bude pre vás pecka ,si pustite aké jamy hrajú beastie boys sa vam postaví cicina pritom to je nu-jazzová úroven ,čo je hiphop nemusí byť zle len preto že to patrý pod tento žaner deti...
zdraviim : disappointed: prosiim vass chceme robyt rap/hiphop makame jak sa len da sme total zaciatok a mam problem ako DJ z fl studiom ... neviem to moc dobre ovladat prisiel som na par veci ale to nestaci.. ako mozem robyt hiphop natom omg?? pls vidim ze vela ludi otom tuna vie piste my pls diik navise som stiahol full edition na bezproblemove ulozenie ziadna demo verze.. pls poradte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale priprav sa, že kým z teba začnú liezť veci čo sa budú podobať na hudbu, tak to potrvá možno aj rok...
Čiže taký štandardne kvalitný hiphop by sa ti mohol podariť za hoďku.