Ahoj!!! koho máš rád zo SLOVENSKEJ alebo ČESKEJ HUDOBNEJ scény???? (je mi jasné že tu vela takýchto ludí nebude,ale tí,ktorí tu nejakých oblúbených máte:coment a ostatní gnorujte.) ak sú tu nejaké pravopisne chyby: ,,je mi to jedno,ponáhlam sa-neroz
CZ: Karel Kryl, VAP, Edelweiss Piraten, Rude Guerilla, Gattaca, Remek, Spes Erepta, Pipes and Pints, Muerti, Last Strike, Prague Ska Conspiracy, The Chancers
počuvám asi 30 až 40 kapiel zo slovenska a asi 10 až 15 kapiel z česka, napr. Sitnan, Datum vyroby, Imodium, Alternatiwe, Hospital bukra, Slobodna európa a mnoho ďalších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
rad by som vedel, prečo sa ponáhľaš, potrebuješ rýchlo vedieť, koho počúvame z našej cz/sk sceny, kym sa pojdeš do mesta naje*ať?
nechce sa mi tu posielať žiadnu pieseň
cz top: midilidi, www, čokovoko
a viac mi teraz nenapadá, ale asi je to aj cca všetko. ešte aj paru mám rada, ale to výhradne na koncertoch.
ježiši
@leaav charlie straight áno áno áno áno!
cz: kabat, landa, kryl, a nechce sa mi dalej rozmyslat ale naslo by sa
a ceske nepocuvam
CZ: Karel Kryl, VAP, Edelweiss Piraten, Rude Guerilla, Gattaca, Remek, Spes Erepta, Pipes and Pints, Muerti, Last Strike, Prague Ska Conspiracy, The Chancers
CZ: Kabát, Krucipusk, Cocotte Minute