Prosím poradte mi nejaký tip ako chanovi (15) dat na lavo ze sa mi páči a tak aby to nevizeralo ako vnucovanie. Lebo sme raz s kamoškou boli sk8 parku a jedného chalana sme sa spýtali či poznáá nejakeho Martina (samozrejme fiktívneho) a on sa celkom usmie
alebo to je chanovi ako Jackie Chanovi? Nejakému číňanovi? Tak potom sa nauč po čínsky a pozdrav ho tak. Bude mimo z toho, že ho na Slovensku ktosi zdraví jeho rodným jazykom.
vacsinou sa ludia usmievaju, ked odpovedaju niekomu neznamemu na otazku napriklad "kolko je hodin?", aby dotycny pytajuci sa neusiel este pred odpovedou v pripade, ze by odpovedajuci po nom zazeral.
ale to ti mala maminka vysvetlit, ze to tak chodi, ludia na birdzi sa ti teraz budu smiat.
buď milá, prirodzená, komunikuj s ním, nechichocte sa s kamoškou ako mrndy, a nehovor mu že máš rada Tokio Hotel
čo ja viem, také tie ,,zaručené" stratégie u mňa nikdy nefungovali, keď som bola v tvojom veku, bola som malá a vychrtlá a škaredá a nikto by si o mňa ani bicykel neoprel teraz sa síce veľa nezmenilo, ale keď už som niekoho náhodou zbalila, bolo to väčšinou presne v momente, keď som si povedala ,,screw you, tak proste budem sama sebou"
Určite sa najprv spoznajte aby ste vedeli aké máte charaktery, lebo ak sa spoznáte počas "chodenia spolu" tak to krátko vydrží. Ajkeď si myslím že kritický málo dnešných 13ročných detí zaujíma charakter.
Zazvonis pri dverach, Otvori ti pani Chanova a oznamis jej, ze by si sa rada poriesila s Chanom juniorom. Ona vam pripravi manzelsku postel a zamkne vas vo svojej spalni, aby ste mali nicim nerusene sukromie.
Ale pozor.... drevotrieskove postele sa mozu zlomit, ked sa po nich skace
Keďže on je chán, tak nech skúsi so svojim "baranidlom" preraziť tvoj "čínsky múr", dobiť tvoju "pevnosť" a tým rozšíri svoje "veľké mongolské impérium"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Každopádne, začala by som tým, že by som sa naučila po mongolsky.
Odstupom času, teda...
Skús sa usmievať, konverzovať, tláchať, mrkať naňho. Viac ti asi fakt nepodarím.
tiez som mala 13 a on 15, bral ma ako decko.. podla mna aj on tak bude brat teba, detto ak sa nenaucis gramatiku
ale to ti mala maminka vysvetlit, ze to tak chodi, ludia na birdzi sa ti teraz budu smiat.
čo ja viem, také tie ,,zaručené" stratégie u mňa nikdy nefungovali, keď som bola v tvojom veku, bola som malá a vychrtlá a škaredá a nikto by si o mňa ani bicykel neoprel teraz sa síce veľa nezmenilo, ale keď už som niekoho náhodou zbalila, bolo to väčšinou presne v momente, keď som si povedala ,,screw you, tak proste budem sama sebou"
povec mu, že s ním chceš rýchlovku pod u-rampou
Šak jasné Musím byť nejaká skúsená balička chalanov
Ale pozor.... drevotrieskove postele sa mozu zlomit, ked sa po nich skace
z @mielikki si nič nerob ona je militantne naladená feministka
Keďže on je chán, tak nech skúsi so svojim "baranidlom" preraziť tvoj "čínsky múr", dobiť tvoju "pevnosť" a tým rozšíri svoje "veľké mongolské impérium"
hmmm. na mne to niak nefungovalo ale skús
čítaj tie, tam sa dozvieš
krutéé .