No je to trochu zvláštna vec ale som chalan ktory študuje balet konzervatóriju, každy si myslí že je to čudné, moja mamine ja baletna sólistka a preto ma do toho zasvätila, niektorí si aj myslia že som gay ale niesom, trápi ma to už dlhšiu dobu.
Pocuvaj ked budes zarabat love a ty co sa ti smialy budu na ulici tahat ci... aby mali na rostek potom sa ho spitaj co je divne.Proste rob to co ta bavy neotacaj sa a nepitaj sa na nazory inych to by si robil chybu.
ked ta to bavi , kasli na sproste reci.. lenze pre nas to je este stale nezvycajne.. je to nezvyk .. myslim ze v zapadnejsich krajinach to beru uplne normalne nie ako my..
aj podla mna,ked ta to bavi,a kedze to studujes,bavit ta to musi ,tak to rob a nepocuvaj kktov,ktori ti hovoria ze si gay,uvidis,neskor sa im to stokrat vrati
iste, pride mi to cudne.. nie je to zrovna muzna zalezitost, ale ak ta to bavi, naplna ta to radostou a ide ti to, tak sa proste vyser na tych co sa ti smeju a balerinuj si
na tom nie je vobec nic divne to mozu povedat iba ti, ktori v zivote neboli na nijakom balete ani o tom nepoculi lebo inak by vedeli ze to robia aj muzi...ale vies, niketori ludia si myslia ze ten kto sa o seba stara neni chlap...co uz s nimi
nebudes jediny baletak alebo ako sa to povie...je to trochu zvlastne ale nic natom nie je...je to noramlna zaluba...tanec ako kazdy iny...kasli na tych, co ohovaraju a rob,co ta bavi...
ze si gay??? nechaj ma chvilu premyslat, zatial co tri stvrte chalanaov chodi na futbal a travia cas s dalsimi asi tak sto chalanmi, ty tancujes balet a mas okolo seba kopu peknych bab. tak kto je tu gay??????
Balet ??? Hmmm ??? Slovensko viac slov nie je krajina kde ked niekto roby niečo nezvykle hned je divny ludia tu su skor divny a hlupy a sprosty a neviem ešte čo ale čo už dufam že raz tu bude večia uroven .
nech ta to netrapi, ty si ides za niecim co ta bavi, ludia, ktori si myslia, ze musis byt kvoli baletu zakonite gay, su obmedzeni drzim ti palce v dalsej kariere
mne sa balet páči, no možno až za operou a krasokorčuľovaním ale potom je balet number 3. (! Nemáš sa začo hanbiť, je to lepšie ako točiť sa na hlave (!
mne sa tiež balet páči a ved chlapi v baletoch tancovali odjakživa, hned ako sa po prvý krát anna bruliniova postavila na spicky, mne sa to nezda cudne, ved je to super ked vie chlapec tancovat. juj a to že si gay jezis maria to aka sprostost
sak chlapi v baletoch maju vyjadrovat vznešenost a silu a musnost a zeny pôvab a ladnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kym ta to bavi, je to tvoja vec co robis
dakze,kludne to rob..
no a pri tejto diskusii ma napadol film billy eliot, fakt príma film, o chalanovi ktorý chcel byť baleťák
Podla mna si v pohode buď baleťák,keď ťa to baví.V dnešnej dobe už môže každý "všetko"....
sak chlapi v baletoch maju vyjadrovat vznešenost a silu a musnost a zeny pôvab a ladnost