zalezi aj od vztahu, ja som sa s jednou toez skoro ani nebozkaval, mozno raz za rande, a s dalsou to bolo neprestajne ..... v sexe je to mozno podobne,
tak vieš no... každý je nejaký... ja som napríklad čo sa týka sexu ako ten tvoj priateľ... nemyslím si, že až tak záleží na pohlaví, aspoň nie v dnešnej dobe... proste to nepotrebuje k životu... ale nie je to choroba... no skús sa porozprávať s ním a pokúste sa spolu nájsť nejaké riešenie... to by malo byť pre teba teraz prioritné, ak ti to chýba...
fúúúúha.. no nie som toho názoru, že muž to chce vždy a všade... ja to beriem tak, že každý je nejakýa nemyslím si, že muži sú nejakí alfa samci či čo
každopádne, to neni dobré.. ty chceš on nie.. milovanie je dôležité, ale ak ho odmieta teraz, v mládí, čo potom neskôr? a je ťažké od niekoho chcieť,aby sa pretvaroval alebo premáhal..a ešte aj pri milovaní..
no viete si predstaviť, ako sa s niekým milujete a on pri tom pozerá TV?? "šak čo, odbav sa keď sa ti to tak páči" ja teda nie a verte, že aj takí existujú..
@lucka9 mno ja ti neviem preco, jedine sa s nim o tom porozpravat... nestala sa nejaka nehoda? nestresovali ste ci ti pridu kramy? mozno sa boji ze otehotnies, to je teda jedine rozumne co mna napada
@19 teda este ma napadlo daj si nanho pozor ci sa dobre stravuje! nech nezije len na polotovaroch a fast foodoch, to ma dost vplyv na sexualny apetit... pekne ovocie a zeleninku treba jest a to myslim smrtelne vazne!
no to je fakt, zdrava strava mu nic nehovori, zbodne 1 celu tatarku denne oblubene jedla: pizza, vypr.syr... ale to ja neovplyvnim, ako ho mam donutit aby jedol zdravo? to sa neda...
noo ak som správne zaregistroval, tak si spomenula fakt, že keď ste začínali tak to chcel stále ale teraz už pomenej... podľa mňa je to normálne...chlapec sa už proste vybúril a keď je starší tak už nejako nemá toľko energie, koľko ty od neho potrebuješ...
nad sexom a takýmito podobnými vecami som veľmi dlho uvažoval a prišiel som na jeden veľmi zaujímavý fakt... ženy to majú v sexe omnoho jednoduchšie ako my chlapi... lebo nemusí sa vám nič postaviť... a nám keď sa náhodou nepostaví, tak je zle a pod.
a ešte taká vec... si spomenula takú hlášku, že aj ty máš svoje pocity...sex je proste sex, takže pocity do toho veľmi nepleť..skôr telesné potreby...
a ďalšia vec... neviem či o tom vieš ale proste vo svete už existujú 4 druhy sexuálov... heterosexuál, homosexuál, bisexuál a po najnovšom aj asexuál a to je človek, ktorý veľmi sex proste nemusí a váži iné hodnoty... takže skús nejako zistiť či sa náhodou už nezaradil do tejto skupinky a ak áno a tebe ide hlavne o sex, tak radím daj si odchod
tak keďže si založila diskusiu výlučne o sexe v ktorej dá sa povedať strápňuješ toho svojho...no neviem neviem..ja sa dozvedieť o tomto, že to riešiš s nejakými cuzdími ľuďmi, ktorí to majú povedzme si v paži a nie so mnou... moja dôvera k tebe by bola stratená...len toľko...ale držím palce pre mňa je sex aj milovanie tabu
@richardulman - nesúhlasím v podstate s ničím čo si napísal...
1) Lucka má 24 a myslím, že ak by bol od nej partner oveľa starší, spomenula by to tu, takže myslím, že je v podobnej vekovej kategórii. A táto kategória väčšinou nespadá pod to, že ledva zakopnú o priateľku. Práve vtedy je pre väčšinu sex najlepší - konečne zistia čo potrebujú a začnú si ho užívať. Aspoň tak by to malo byť logické, veď podľa teba by muž okolo 25 mal byť sexuálne už "za zenitom", čo mi teda rozhodne normálne nepríde.
2) ženám sa nemusí nič postaviť, to je fakt. Ale to si asi nepočul, že aj žena má isté signály vzrušenia, bez ktorých to veľmi nejde. Okrem toho ženy pri milovaní potrebujú viac emócií a citov ako chlapi, tak pre koho je to prosím ťa jednoduchšie?! A inak, sex v dlhodobom vzťahu by mal byť vždy milovaním, teda aspoň ja s tým počítam.
3) btw. - asexuál je človek, ktorý sex v živote nepotrebuje, jednoducho akosi si nemyslím, že človek ktorý pred tým normálne sexuálne žil, by len tak z ničoho začal byť asexuál.
@lucka9 - my vo vzťahu sme tak narovnako, boli však aj obdobia že som po tom viac túžila ja, inokedy on. Ale čo sa mi najviac na nás páči je to, že je to také uvoľnené, že sa vieme aj zasmiať, aj si narovinu povedať, že dnes to akosi nefunguje, skúsime zajtra ráno a podobne. Sexuálny život by proste nemal byť strojený, ale spontánny. Hlavne sa s ním otvorene porozprávaj, či to nemá konkrétnu príčinu a ak nie, tak potom mu hlavne dávaj najavo, že je pre teba príťažlivý a vyčkaj istú dobu, či sa niečo nezmení.
tak sa k tomu nevyjadruj ked nic o tom nevies. to treba najprv zazit, vies... neviem preco ma sudis. aj ja by som mohla teba ale nerobim to.
nikoho nestrapnujem kedze je to anonymne. Praveze keby sa zdoverim kamoskam a pod. bolo by to strapnenie, kedze ho poznaju, nie? Nevie o tom a ani sa to nedozvie. Nie je to namierene proti nemu, ale sam si za to moze, ked to nechce riesit vo vztahu, medzi nami...
Chcela som len pocut nazory a skusenosti ostatnych.
@lucka9 v tom prípade sa s ním poriadne porozprávať. kde je problém a tak. samozrejme, že vzťah nie je o sexe, ale je jeho súčasťou a ak nenájdete kompromis nebude to fungovať, možno má len z ničoho strach, možno nie je ako ja lebo takéto výhovorky ani ja nepoužívam, toto sú už výhovorky v pravom slova zmysle...
@lucka9 No vieš, mali sme istú dobu taký problém, aký máš ty. Takže chápem, ako si túto diskusiu myslela. Ja som sa snažila vtedy byť iniciatívna, ale keď to nepomáhalo (verím, že donekonečna to nejde), raz sme si sadli a narovinu som mu vysvetlila, že jednostranne to asi nepôjde. Nakoniec sa to dalo dosť rýchlo do normálu, len sme si to museli jasne vysvetliť. Ale aj ja som z toho bola neistá, človek si nikdy nemôže byť 100% istý čo je za tým.
@lucka9 mno skus mu dohovorit nech sa teda lepsie stravuje, ak si to na sebe nevsimol sam... ja som si takto po tyzdni na pizze, burgeroch, a este kurati na paprike od magi smiley: vsimol na sebe iste "neziaduce ucinky" a nevravim len o tomto co ty ale bol som celkovo taky znudenejsi a podrazdeny... ak predtym jedol zdravsie, bo si pisala ze kedysi mal chut na sex, tak moze to byt tym
je to divné... 99% chlapov by sa veľmi rado s ním vymenilo, neboj no ak ti to vadí tak si to vyrozprávajte a on si bud zvykne alebo si najdi ineho co uspokoji tvoje tuzby
Podľa mňa, ženy a muži myslia na sex rovnako. Nie je pravidlo, že muži naň myslia stále a viac ako ženy. Do vzťahu je to potreba, nie však najpotrebnejšia. Neviem pochopiť takého chlapca, ktorý nechce mať so svojou babou sex... hmm..
@lucka9 necital som cele, ale mozem ti zredukovat vyhovorky Pretoze sex je liek na bolest hlavy (nejaky vyskum dokazal) takze na migrenu sa vyhovarat neda
A inak to s nim riesit..jedine porozpravat. Poviedat, ze ti to chyba atd. Mozes sa ho spytat co ho vzrusuje, mozno by to pomohlo, nejaky sexi outfit alebo podobne
vyjadrim sa slusne - baby su sexuchtivejsie hoci navonok to tak nevyzera len preto ze to nespominaju (ako my chalani)
a pokial ide o to ci chcem sex stale alebo len obcas ti neviem odpovedat podla chuti.niekedy mam na to chut aj niekolko krat do dna niekedy par dni ani na to nepomyslim a vobec mi to nechyba.tazko teda povedat nejaky jasny zaver.
môj chalan má nenormálnu fantáziu,dostane chuť aj keď ja na milovanie ani nepomyslím.
a ja zas takú fantáziu nemám,predstavivosť,nemyslím na to až tak často a koľkokrát by som s ním radšej zostala ležať v posteli,v objatí,rozprávala sa pred spaním...
rada sa milujem,ale tiež nie až tak často ako môj chalan.potrebujem sa nejako "naštartovať",nie hneď skočiť na seba,zohráva tam úlohu viac vecí...
neviem ti poradiť,prečo by on nemal chuť,ja síce nie som typ,ktorý skočí na chalana,hneď ako je s ním,ale zas milovanie neodmietam(teda okrem situácie ktorú neznášam.ja keď raz večer ľahnem do postele,trvá asi sekundu,kým zaspím.jednoducho,ak si raz ľahnem,tak som ospalá a môj chalan to nevie pochopiť... jednoducho to berie iba ako výhovorky a pritom mne robí problém mať vôbec oči otvorené,čo som taká unavená a ospalá)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
podla mna chalani chcu aj tak castejsie
mozno si ta natolko vazi
no neviem ako ti to vysvetlit, ma mozno taku uctu k tebe ze ta nechce poskvrnit alebo ja neviem co ....
Nema sa coho bat
No to by malo logiku, ale nie v tomto pripade, sme spolu uz velmi dlho a zozaciatku to chcel dost.
preto si ja nechcem zacinat so starsimi dievcatami citim sa pri nich ako prvacik na ZS
Mozno aj on je taky, ako vravis. Ale predtym taky nebol... Respektujem ho ale aj ja mam svoje pocity...
Rozpravame sa o vsetkom. Ale on ma vzdy tie iste vyhovorky: 1. Vztah nie je len o sexe,
2. som unaveny, 3. mam migrenu, 4. pozeram tv ... ide mi rozum zastat
Panic? =D Precital si si uvodny prispevok? A je starsi, nie mladsi.
a pernik: moja rec!!!
každopádne, to neni dobré.. ty chceš on nie.. milovanie je dôležité, ale ak ho odmieta teraz, v mládí, čo potom neskôr? a je ťažké od niekoho chcieť,aby sa pretvaroval alebo premáhal..a ešte aj pri milovaní..
no viete si predstaviť, ako sa s niekým milujete a on pri tom pozerá TV?? "šak čo, odbav sa keď sa ti to tak páči" ja teda nie a verte, že aj takí existujú..
teda možno to treba skúsiť nejak ináč, iniciatíva je fajn ale privelkk iniciatívy sa može aj zlaknuť.
skus mu nechať viac priestoru a viac ho len tak letmo vnadiť. ak je opatrnejší a hamblivejší typ tak to zaberie.
a čo sa týka pokolenia všeobecne , ja osobne som na ex skákal kde sa dalo kedy sa dalo...
Suhlasim s tebou vo viacerych bodoch
Nejde len o samotny sex. Chcem aby po tom tuzil ako ja... ach jaj. Asi by som nemala byt taka romanticka a zmierit sa s realitou.
no to je fakt, zdrava strava mu nic nehovori, zbodne 1 celu tatarku denne oblubene jedla: pizza, vypr.syr... ale to ja neovplyvnim, ako ho mam donutit aby jedol zdravo? to sa neda...
nad sexom a takýmito podobnými vecami som veľmi dlho uvažoval a prišiel som na jeden veľmi zaujímavý fakt... ženy to majú v sexe omnoho jednoduchšie ako my chlapi... lebo nemusí sa vám nič postaviť... a nám keď sa náhodou nepostaví, tak je zle a pod.
a ešte taká vec... si spomenula takú hlášku, že aj ty máš svoje pocity...sex je proste sex, takže pocity do toho veľmi nepleť..skôr telesné potreby...
a ďalšia vec... neviem či o tom vieš ale proste vo svete už existujú 4 druhy sexuálov... heterosexuál, homosexuál, bisexuál a po najnovšom aj asexuál a to je človek, ktorý veľmi sex proste nemusí a váži iné hodnoty... takže skús nejako zistiť či sa náhodou už nezaradil do tejto skupinky a ak áno a tebe ide hlavne o sex, tak radím daj si odchod
hej je to dobre prijemne ale dakedy radsej to objatie a spanok pri milovanej osobe ako sex...
Tak niektore veci si dobre prestrelil... ale ok, nemozes vediet ako to medzi nami je.
Takze, to nie su len moje telesne potreby, ale aj pocity, hlavne pocity!!! Nejde o sex ale o MILOVANIE!
Kazdeho by frustrovalo (bez ohladu na pohlavie) keby ho ten druhy odmieta, netuzi po nom.
Milovanie patri ku vztahu.
A po druhe, neviem kde si vyhrabal, ze mne ide "hlavne o sex", ja ho lubim.
dakedy ano, ale nie vzdy...
1) Lucka má 24 a myslím, že ak by bol od nej partner oveľa starší, spomenula by to tu, takže myslím, že je v podobnej vekovej kategórii. A táto kategória väčšinou nespadá pod to, že ledva zakopnú o priateľku. Práve vtedy je pre väčšinu sex najlepší - konečne zistia čo potrebujú a začnú si ho užívať. Aspoň tak by to malo byť logické, veď podľa teba by muž okolo 25 mal byť sexuálne už "za zenitom", čo mi teda rozhodne normálne nepríde.
2) ženám sa nemusí nič postaviť, to je fakt. Ale to si asi nepočul, že aj žena má isté signály vzrušenia, bez ktorých to veľmi nejde. Okrem toho ženy pri milovaní potrebujú viac emócií a citov ako chlapi, tak pre koho je to prosím ťa jednoduchšie?! A inak, sex v dlhodobom vzťahu by mal byť vždy milovaním, teda aspoň ja s tým počítam.
3) btw. - asexuál je človek, ktorý sex v živote nepotrebuje, jednoducho akosi si nemyslím, že človek ktorý pred tým normálne sexuálne žil, by len tak z ničoho začal byť asexuál.
@lucka9 - my vo vzťahu sme tak narovnako, boli však aj obdobia že som po tom viac túžila ja, inokedy on. Ale čo sa mi najviac na nás páči je to, že je to také uvoľnené, že sa vieme aj zasmiať, aj si narovinu povedať, že dnes to akosi nefunguje, skúsime zajtra ráno a podobne. Sexuálny život by proste nemal byť strojený, ale spontánny. Hlavne sa s ním otvorene porozprávaj, či to nemá konkrétnu príčinu a ak nie, tak potom mu hlavne dávaj najavo, že je pre teba príťažlivý a vyčkaj istú dobu, či sa niečo nezmení.
tak sa k tomu nevyjadruj ked nic o tom nevies. to treba najprv zazit, vies... neviem preco ma sudis. aj ja by som mohla teba ale nerobim to.
nikoho nestrapnujem kedze je to anonymne. Praveze keby sa zdoverim kamoskam a pod. bolo by to strapnenie, kedze ho poznaju, nie? Nevie o tom a ani sa to nedozvie. Nie je to namierene proti nemu, ale sam si za to moze, ked to nechce riesit vo vztahu, medzi nami...
Chcela som len pocut nazory a skusenosti ostatnych.
Napisala si presne to, co som si aj ja pomyslela, len sa mi to nechcelo vsetko rozpisovat...
Inak, on ma 25 rokov. Takze v tom problem asi ozaj nie je...
Pomaly zistujem, ze mohlo by to byt jeho zivotnym stylom... nepapa moc zdravo, fajci, necvici... ale dohovarat mu je zbytocne, je strasne tvrdohlavy.
ayreen dakujem
si jedna z mala co pochopili o com je diskusia... darmo, kto nezazil, nevie...
- Drahý, prečo nespíš? - spýta sa ho manželka.
- Nuž, mám strašnú chuť na sex. - rozpačito odpovie.
- Predsa vieš, že som tu vždy pre Teba. - s úsmevom skonštatuje žena.
Muža odpoveď zaskočí, zamyslí sa, mávne rukou a odpovedá - Hm, ja to radšej rozchodím.
diky
uz mi je aj blbe to s nim zas rozoberat, riesili sme to velakrat...
no uvidime co bude...
LOL
dufam ze to este nie je nas pripad to by bolo skoro...
Ak je z veriacej "katolíckej" rodiny, tak je to dosť možné..
Opýtaj sa ho...
A inak to s nim riesit..jedine porozpravat. Poviedat, ze ti to chyba atd. Mozes sa ho spytat co ho vzrusuje, mozno by to pomohlo, nejaky sexi outfit alebo podobne
...na niektorych prispevkoch som sa dobre pobavila
no co, moj chalan to je 100%-tná antikoncepcia
a pokial ide o to ci chcem sex stale alebo len obcas ti neviem odpovedat podla chuti.niekedy mam na to chut aj niekolko krat do dna niekedy par dni ani na to nepomyslim a vobec mi to nechyba.tazko teda povedat nejaky jasny zaver.
ked chceme vela, sme nadrzani chuji, ktori na nic ine nemyslia
ked chceme sex ked baba nema naladu, odbiju nas, ze niesu hracky len pre nase potesenie
ked nam naopak staci malo, je to ihned divne
ked baba chce sex a chalan nema naladu, je to okamzite problem, ktory treba riesit..
a potom, ze my sme vecne nadrzane svice, co myslia na sex v priemere 6x za hodinu..
pravda je niekde uplne inde
ako dlho to uz trva?
môj chalan má nenormálnu fantáziu,dostane chuť aj keď ja na milovanie ani nepomyslím.
a ja zas takú fantáziu nemám,predstavivosť,nemyslím na to až tak často a koľkokrát by som s ním radšej zostala ležať v posteli,v objatí,rozprávala sa pred spaním...
rada sa milujem,ale tiež nie až tak často ako môj chalan.potrebujem sa nejako "naštartovať",nie hneď skočiť na seba,zohráva tam úlohu viac vecí...
neviem ti poradiť,prečo by on nemal chuť,ja síce nie som typ,ktorý skočí na chalana,hneď ako je s ním,ale zas milovanie neodmietam(teda okrem situácie ktorú neznášam.ja keď raz večer ľahnem do postele,trvá asi sekundu,kým zaspím.jednoducho,ak si raz ľahnem,tak som ospalá a môj chalan to nevie pochopiť... jednoducho to berie iba ako výhovorky a pritom mne robí problém mať vôbec oči otvorené,čo som taká unavená a ospalá)