Chalan, kt. má zrejme rád inú...Ona jeho nie. Ale ja áno
páči sa mi jeden chalan. Možno by to nebolo také hrozné, keby ten chalan nebol zbláznený do mojej kamarátky. Tá na neho viac-menej kašle ale on to asi nevidí.
Občas mám pocit, že tu kamarátku neznášam. Vlastne ju mám strašne rada. Ona je s
Na jednej strane - môžeš pohnevať kamarátku a na druhej strane môžeš pohnevať toho záhadného chalaniska. Rozhodnutie zostáva iba ne tebe - ale radšej by som sa toho chalana vzdal pretože sa ľahko môže stať že z tvojho kamarátstva ku tvojej kamoške sa stane neprieteľstvo!!
vies je to prvy chalan ktory by mi vyhovoval uplne a vies co je najhorsie? Ze sa spoznali vdaka mne. Ja som sa s nim o sekundu skor nahodou zoznamila potom aj Veronika. Keby sme sa nespoznali..ako ja a on tak sa ani on nespozna s veronikou a ani ja by som sa netrapila
Podla mna je to v prdeli.... Chces si u neho vynutit lasku. Pokial ty ju sam od seba nechce dat, nikdy to nebude dobre.
Chapes ? Proste ma niekoho ineho ovela radsej, ocividne ako teba. Keby zacal s tebou chodit, bral by ta urcite len ako naplast, nakolko baba do ktorej bol mozno aj je zamilovany, ho nechce.
Toto na babach nemam rad, proste ocividne nepreskocila iskra, nevnucuj sa mu. Za prve stracas sebauctu a po druhe, ani ja by som nechcel babu ktora by sa mi na silu vnucovala.
Ked s nim budes dalej kamaratit, len ta to bude dalej trapit.
Hovori sa, ze sprosty ludia sa ucia na svojich chybach, inteligentny sa ucia na chybach druhych.
Ja som bol ten sprosty, nakolko som nieco podobne zazil. Bol som s holkou kamarat, tiez chcela ineho, ktoreho som poznal. Ten s nou nic nechcel, tak nakoniec sme boli len dobry kamarati. Myslel som ze moze byt nieco viac, a ona si nasla druheho.
A s radostou mi to oznamovala, a si myslela, ze ja som nikdy nic viac nechcel.
Ked v tom co robis budes pokracovat, pravdepodobne dopadnes rovnako, a akurat sa este viac sklames.
Takze odporucam bude prestat nanho myslet, a nasilu sa nepokusat o vytvorenie lasky, alebo mu to nejak naznacit ocividnejsie. Ze chces byt viac ako kamaratka, a uvidis jeho vyjadrenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tiež nevidím dôvod prečo by sa mali nahnevať ale možno.....ja naozaj už neviem čo mám robiť
Lenuska200 - naozaj sa ti ospravedňujem za moju radu ale nejako som zle pochopil otázke - prosímťa nevšímaj si ju.
hm neviem ci ma berie uz ako kamaratku ale skor ma berie ako kamaratku baby kt. chce
porozpravame sa obcas ked sa stretneme na neakej party ale to je tam vzdy aj to dievca
pawlo
to je uplne ok...stava...chapem
vies je to prvy chalan ktory by mi vyhovoval uplne a vies co je najhorsie? Ze sa spoznali vdaka mne. Ja som sa s nim o sekundu skor nahodou zoznamila potom aj Veronika. Keby sme sa nespoznali..ako ja a on tak sa ani on nespozna s veronikou a ani ja by som sa netrapila
Chapes ? Proste ma niekoho ineho ovela radsej, ocividne ako teba. Keby zacal s tebou chodit, bral by ta urcite len ako naplast, nakolko baba do ktorej bol mozno aj je zamilovany, ho nechce.
Toto na babach nemam rad, proste ocividne nepreskocila iskra, nevnucuj sa mu. Za prve stracas sebauctu a po druhe, ani ja by som nechcel babu ktora by sa mi na silu vnucovala.
Ked s nim budes dalej kamaratit, len ta to bude dalej trapit.
Hovori sa, ze sprosty ludia sa ucia na svojich chybach, inteligentny sa ucia na chybach druhych.
Ja som bol ten sprosty, nakolko som nieco podobne zazil. Bol som s holkou kamarat, tiez chcela ineho, ktoreho som poznal. Ten s nou nic nechcel, tak nakoniec sme boli len dobry kamarati. Myslel som ze moze byt nieco viac, a ona si nasla druheho.
A s radostou mi to oznamovala, a si myslela, ze ja som nikdy nic viac nechcel.
Ked v tom co robis budes pokracovat, pravdepodobne dopadnes rovnako, a akurat sa este viac sklames.
Takze odporucam bude prestat nanho myslet, a nasilu sa nepokusat o vytvorenie lasky, alebo mu to nejak naznacit ocividnejsie. Ze chces byt viac ako kamaratka, a uvidis jeho vyjadrenie.