Spolužiak je metreosexuál...A vyzerá celkom dobre.. Je maximálne na baby a je s ním haluz.. A červené tričko na chalanovi je celkom milé... A aj ružové, len málo chalanov na to majú "gule"..
ze sa stara o seba na plnej urovni a nemusi byt gay...poznam mnoho chalanov ktori su v kupelke dost dlho a staraju sa o seba poriadne ale nie su tepli a cervene tricka su take ako modre len miesto modrej je cervena ja mam tiez par
ze to je metros a ze je debil travit v kupelni hodiny a jebat na seba same kktiny? Ne dik, mne staci voda po holeni, vonavka a kedze momentalne zas zacinam makat na svojej kondicke a fyzicke tam som tam jebol aj peeling pretoze inak by som mal jebaky po ksichte za nejaky cas ale tak ci onak cas v kupelni je stale tak na 10minut max
červené tričko na chalanovi je v pohode, ja som istú dobu nosil červené veci, teraz sa mi síce nepáčia, ale červené tričko je ok. a myslím že aj ružové tričko sa dá prežiť. keď sa mu páči, to je jeho vec...
a osobne metrosexuál a homosexuál su dve odlišné veci. ja osobne to nespájam, ale určite sú ľudia, ktorí to spájajú, ale to je ich problém...
@crew ale chalan metrosexuál vyzerá vždy ako chlap, oni nenosia ženské oblečenie, to nie je transsexuál, či transvestit. to je metrosexuál - že chodí upravený, učesaný, navoňaný, v drahých čistých kusoch oblečenia...
2kamarati su metrosexuali,ja niesom ale staram sa o seba niekedy trocha viac a cervene tricko je normalne,cervena uz davno nie je dievcenska,ba teraz aj ruzovu nosia chalani a je to normalne,fialova sa mi uz az tak nepaci
Uuuuhm, keby vyzeral ako Christian Bale v American Psycho... (jo, hral tam metrusexuála, mastičky, krémiky, masky, posilka, oblečenie atď.) Dala by som si povedať
metrosexual a gay? xD watafak? xD
ze problem ? xP
ked sa chalan o seba stara xD
pohodickaaa x)
aj keeby bol gay x)
no to neznamena ze metrosexual = gay !!
Nič proti, keď sa o seba starajú a keď ich baví v obchode stráviť pol dňa a vyberať si oblečko, tak nech. Ja som rád keď si niečo vyberiem, zoberiem hneď tri a mám nakúpené na pol roka. A červená je rovnaká farba ako modrá alebo zelená, takže neviem prečo by nemohla byť na chalanovi. Ja mám dokonca červené rifle...
Vidim ze su tu aj nevzdelanci ktory maju nad 17 co nevedia co je metro a tranz alebo gay...su to uplne ale uplne odlisne veci...kedze metrosexual nieje orientacia Ale darmo vysvetlovat...niekomu.
Ja osobne nosim akj zuzove tricko aj kosleu a aj sveter ...vonec ma nezaujima nazor inych a teraz prekvapenie NIESOM GAY ... Ruzova farba je uplne normalna ...v akom storoci to zijete podaktori?
este nikdy som nestretol metrosexuala, ktory by pocuval - rock, punkrock, punk, rege, ska, bigbeat, bluegrass, blues.. metrosexuali pocuvaju vyhradne disko, rap, hiphop, techno, trance a pod..
metrosexualov nemusim.. stale navonani, cistucky, peknucky.. brrr
to co zase riesite cervene tricka? zase to poviem- uz asi tisici raz- nech si kazdy nosi co chce...viem, ze su ludia, ktori automaticky priradia cervene,fialove,alebo ruzove tricka hned ku gayom,ale to su zase len tie sproste predsudky, ktorych sa niektori ludia len velmi tazko zbavia...preto by mal kazdy nosit to co sa mu zachce,a nehladiet na to co hovoria ludia...
@22 ty co mas stale s tym co kto pocuva a s diskofilmi a podobne? Myslim ze ziarlis na to ze metracov alebo upravenych chalanov chce viac bab jak vhalanov co sa o seba staraju...a to ze sem pleties styl hudby tak to uz je totalne od veci
no sak mna napadne ze waaa chalan ktory je upraveny a nadherne vonia... ved to genialne...
a k 2. casti otazky - cervena farba je uplne neutralna, vobec nepatri k nejakym "dievcenskym" farbam... a este k ruzovej... uplne suhlasim s @4 , nie kazdy chalan si dokaze obliect ruzove tricko
@tenario na to, aby si to pochopil sa musis este vela ucit (nie v skole).. vsak to su fakty, vyber si 10 ulizanych, zgelovanych, navovanych chlapcekov v riflickach a kosielkach a daj im otazok: co pocuvas..
Asi si pomyslím: jééj aký má pekný sveter
šak neviem gay určite hne´D nieje šak to len malinké percento a aj keby tak čo poolka bystrice sú metrosexuáli zaujatí sami sebou, použivajúci gély na vlasy, peroxidový melír,náušnička v ušku, voňavka a gucci topánky a pásikavé rúžové svetre a viete prečo? polka bystrice sú duklisti a niesu určite gay nikdy ma to ennapadlo že metrosexuál-gay
@xhtml ale to je riadna blbost ...nesud ludi podla jedneho alebo 22 jednotlivcov..a aj keby to tak je je to kazdeho vec..kazdy clovek je iny...ja tiez patrim medzi ludi co sa snazia o seba starat a vobec ma netrapi ked mam na sebe ruzovu farbu a podobne...
Sorry ale tie tvoje nazory na tuto temu..hmm by som ti povedal 15 rokov
@49 nechces odomna aby som teraz cital kazdu tvoju diskusiu? a kopriroval to sem? Niesom prvy co nezdiela tvoje "inteligentne" nazory...a koncim tuto temu
iba kokoti posudzuju ludi podla toho , akej farby ma tricko... (inak cervena je narodna farba Slovenska ..takze kto ju nosi tak ....velka cest jemu...).. inak kto je to metrosexual , lebo mne to stale nie je jasne... sak ked ma niekto suchu kozu nech si ju nakremuje... ved skor je divne .. ked mi niekto bude vypravat jak minule moj spoluziak , ze strasne mam suchu kozu svrbi ma... a ja mu poviem preco sa teda nenakremujes? a aon mi povie ze nie je jebnuty... ja som sa len zasmial... a povedal sak ty sa spametas raz ... a vite co je jebem na toto forum..
NO a co moj xalan tiez ked som u neho je v kupelni kolko krat aj raz tolko ako ja a to ja som ta velmi dlho, podla mna na tom neni nic zle, ked sa xalan chce pacit
a cervene tricko ?? no jasne sexi
ked sa niekto o seba stara tak na tom nie je nic zle ..ale vsetko ma svoje hranice,nic netreba prehanat
mam kamosov metrosexualov a su uplne v pohode...su fesaci
Metrosexuál je pojem, ktorý vznikol zhruba v polovici 90. rokoch 20. storočia. Označuje mužov, ktorí žijú v meste a vydávajú podstatnú časť zo svojho platu na značkové a módne oblečenie, kozmetiku a návštevy solárií. Metrosexuáli sa často v starostlivosti o svoj zovňajšok vyrovnajú ženám alebo dokonca ich prevyšujú. Používanie pleťových krémov, mastí, holenie ochlpenia na intímnych partiách v podpazuší, a pod. sú pre nich každodenné potešenie, ktorým sa zaoberajú každý večer po kúpeli. Metrosexuáli taktiež veľmi obľubujú vône a parfumy, v ktorých si skutočne vyberajú. Odporcovia metrosexuálov ich pokladajú za homosexuálov hlavne kvôli zvýšenej strastlivosti o zovňajšok, ide však len o istú záľubu (ktorá doteraz nebola známa masám) rovnako ako keď sa niekto zaujíma viac o techniku alebo športy. Metrosexuáli sú živnou pôdou hlavne pre módne časopisy, ktoré ich zobrazujú ako ideál krásy súmernosti a mužstva nového storočia.
Cervene tricko (napr. kvalitny kusok z kolekcie Ferrari) super, ale je to o tom ako bude na nom vyzerat (strih, tvar, velkost)
eeee....prečo sa stále rozoberajú dokolečka gayovia a lesby, bisexuáli, metroši atď.??? Nie je to jedno? S. je metroš a vždy bol taký vyvoňaný že som potom celý deň voňal ako on, ked´ som sa naňho nalepil
keď je tak akurát, tak v poho, radšej nech na seba kydá pol hodinu v kúpeľni krémiky, ako má chodiť v starom smradľavom tričku špinavom, neumytý dva dni a z huby pach ako z kanála. ja mám spolužiaka metráka, je super, na baby, akurát si každých 10 minút upraví vlásky...
musim suhlasit s tebou sefe ,,,podaktory ludkovia okolo nas ziju asi v minulom storoci , a nepoznaju modne trendy. Momentalne nemam ziadne tricko ani sveter s ruzovou farbou ale preto lebo nemozem nic normalne zohnat ale rok dozadu som nosil,,ale ked nieco objavym tak hned to berem.
A mimochodom babam sa ruzova na chalanoch lubi ,,samo musi sa to hodit,, potom je to OK.
Mam len dobre skusenosti ,,,Kazdy si da na seba to co chce a co ma rad ,,,jednoduche,, Simple !!!
A k tej kupelni atd. ... Priznam sa ja stravim v kupelni aj 20 min lahko nie kazdy den, ale obcas isto..a babenky maju radsej vyvonaneho a upraveneho Chlapa bez brmbolcov v riti a na gulach ,,,nemam pravdu Slecny,,Daamy ??!!!
Treba aby sa niektory zorientovali trochu a bude to ok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ale ružové alebo fialové- tak to už nie.
a chalan metrosexuál? no podľa toho, či vyzerá ešte ako chlap alebo sa podobá na dievča
a osobne metrosexuál a homosexuál su dve odlišné veci. ja osobne to nespájam, ale určite sú ľudia, ktorí to spájajú, ale to je ich problém...
ze problem ? xP
ked sa chalan o seba stara xD
pohodickaaa x)
aj keeby bol gay x)
no to neznamena ze metrosexual = gay !!
Ja osobne nosim akj zuzove tricko aj kosleu a aj sveter ...vonec ma nezaujima nazor inych a teraz prekvapenie NIESOM GAY ... Ruzova farba je uplne normalna ...v akom storoci to zijete podaktori?
metrosexualov nemusim.. stale navonani, cistucky, peknucky.. brrr
ale keď je namyslený tak nech sa ku mne nepribližuje
" a tak.... masku na vlasy, ktorá mi hydratuje a vyživuje pokožku a dodáva lesk a pevnosť mojím vlasom : "
a čo máš na tvári ?
" a tak.... masku na pleť, ktora mi ju taktiež hydratuje a zabraňuje tvoreniu porov "
tak toto je môj kámoš, a nieje gay je "len" metrosexual ...
a k 2. casti otazky - cervena farba je uplne neutralna, vobec nepatri k nejakym "dievcenskym" farbam... a este k ruzovej... uplne suhlasim s @4 , nie kazdy chalan si dokaze obliect ruzove tricko
šak neviem gay určite hne´D nieje šak to len malinké percento a aj keby tak čo poolka bystrice sú metrosexuáli zaujatí sami sebou, použivajúci gély na vlasy, peroxidový melír,náušnička v ušku, voňavka a gucci topánky a pásikavé rúžové svetre a viete prečo? polka bystrice sú duklisti a niesu určite gay nikdy ma to ennapadlo že metrosexuál-gay
Sorry ale tie tvoje nazory na tuto temu..hmm by som ti povedal 15 rokov
naaechcal by soooom
ale nepaci sa mi oranzova a ruzova...
a cervene tricko ?? no jasne sexi
mam kamosov metrosexualov a su uplne v pohode...su fesaci
Cervene tricko (napr. kvalitny kusok z kolekcie Ferrari) super, ale je to o tom ako bude na nom vyzerat (strih, tvar, velkost)
A mimochodom babam sa ruzova na chalanoch lubi ,,samo musi sa to hodit,, potom je to OK.
Mam len dobre skusenosti ,,,Kazdy si da na seba to co chce a co ma rad ,,,jednoduche,, Simple !!!
A k tej kupelni atd. ... Priznam sa ja stravim v kupelni aj 20 min lahko nie kazdy den, ale obcas isto..a babenky maju radsej vyvonaneho a upraveneho Chlapa bez brmbolcov v riti a na gulach ,,,nemam pravdu Slecny,,Daamy ??!!!
Treba aby sa niektory zorientovali trochu a bude to ok.
Zdar ludkovia