Ahojte mám problém. Týka sa jedného chalana zo školy na ktorú chodím aj ja, už od prvého ročníka sa mi páči a je odo mňa o 2 roky starší , raz sme si písli cez pokec a potom som ho počula asi pred týždňom hovoriť na moju adresu že ho vôbec nezaujímam a po
jaj,dievča tých ignorácií a zrád ešte zaziješ...niekedy nepochopíš...nemusíš spraviť nič zlé...ale jednoducho sa to stáva...aj keď je to ťažké pochopiť...
hmm .. to že to na jej adresu ešte nemusí znamenať, že to aj tak myslí, deti moje .. chalani, len si spomente, koľkokrát ste pred svojou partiou " zamachrovali ", že tá alebo tá je krava a absolútne vôbec vás netrápi, no pravda bola niekde inde?
.. ak si dosť pozorná, zistíš aj sama, či to myslel vážne alebo nie .. ľudia sú až strašne čitateľný .. čo sa tohoto týka, sme čitateľní všetci do jedného .. takže sleduj jeho reakcie na chodbách, keď idete proti sebe alebo sa stretnete niekde, čo ja viem na obede atp. myslm, už aj sama dojdeš na to, ako sa veci majú
Ak ste sa zmohli v kontakte iba na pokec, nečudujem sa, že nemôžeš vedieť, čo máš robiť. Ak zlyhá komunikácia, nie je o čom. Skús ho osloviť, ak ťa teda zaujíma. Ale ak máš overené, že ho nezaujímaš, nie je o čom. Nestojí za to, aby si nad tým rozmýšľala. Ale aj tak by som sa s ním porozprávala osobne!! Cez pokec vzťahy nerieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
"Rob čo chceš,len nehreš."
.. ak si dosť pozorná, zistíš aj sama, či to myslel vážne alebo nie .. ľudia sú až strašne čitateľný .. čo sa tohoto týka, sme čitateľní všetci do jedného .. takže sleduj jeho reakcie na chodbách, keď idete proti sebe alebo sa stretnete niekde, čo ja viem na obede atp. myslm, už aj sama dojdeš na to, ako sa veci majú