Cawte chalani, čo si myslite vy o bielych ponožkach ??? Kto ich nosi rad ??? Aky mate na ne nazor ??? Ja som sa napr. stretol s nazormi, čo vravia, že su sexi atd ... Pište teda vy ...
neznáša biele ponožky na chlapovi proste... nie, nie, keď to vidím ,tak sa strašne rehocem a pomyslím si svoje a inak boli to naj ponožky môjho bývalého, len on si to ani nevšimol, až kým som ho ja neupozornila, že má stále biele. a potom mi vravel, že raz hľadal ponožky a všetky čisté, čo neboli biele, odhodil preč, akoby to ani ponožky neboli
Ja nemám proti bielym ponožkám nič.. už nie .. pred pár rokmi som ich nemohla ani videť.. sa mi zdali také.. no čo ja viem.. divné Robila som opak toho, čo Grietushin ex.. ktoré boli biele, tie išli bokom.. ale teraz sa mi biele páčia
Kotnikove nosim v lete, ked mavam kratke nohavice, cez zimu nosim normal
Vecsinu ponoziek mam sedych Par ciernych a len malo bielich. Ale to len s toho titulu, ze staci s nimi prejst par krat niekde bez slapiek po dome, a uz aj su zajebane... A potom to vyzera vselijako, len nie dobre
biela je moja oblubena farba ale biele ponozky moc nemusim mam len jedny aj to nosim len ked som chory ja mam len kotnikove normalne nemam ziadne no jedny take hrube zimne
no tak ja nosim len stale biele ponozky : -) ani neviem preco , cierne len k obleku . -) .. neviem ale je to asi nieco co hned pekne vynikne ked mate na sebe modre rifle a niekde sa vyzujete ... ale tak musia byt aj ciste a nie cele spinave
biele ponozky tak na tenis mono aj to botaskove tak ich moc nevidno ku obleku cirne .. preco akzit neco pkene s kravatou hmmm ehhe bielimi ponozkami???
Biele ponožky sú super, od istého času nosím už len biele, či je to na doma, k rifliam návštevy/do roboty, v robote do pracovných topánok...(okrem situácií, keď sa biele ponožky veľmi nehodia).
takže to mám všetko zjednotené a aspoň sa ponožky v práčke "nepobijú" , keď sú všetky biele.
Sú to ponožky. Ponožky. Niektorým veciam sa zbytočne prikladá veľký význam. Ja robím manažérku firmy, nosim kostýmy sukne a kkciny ale na ponožke mam jednorožca lebo možem toľko k názoru na ponožky
@it@25 U mňa je to presne naopak,tmavých mám veľmi málo,lebo ja nosím len biele ponožky. Je fakt,že biele sa ľahko zajebú, keď nedáme pozor...ale mám to v piči a biele nosím aj tak. Zatiaľ som ich mal vždy čisté,takže ok.
No a tmavé mám len na príležitosti, keď sa biele veľmi nehodia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale isti ludia su moooc sexi v takom bielom maserskom
Vseobecne je podla mna biela na obleceni dost gycova.
je to úchylné
ad dva hovori sa ze blbci su vsade... zeby to iste platilo o diskusiach?
Vecsinu ponoziek mam sedych Par ciernych a len malo bielich. Ale to len s toho titulu, ze staci s nimi prejst par krat niekde bez slapiek po dome, a uz aj su zajebane... A potom to vyzera vselijako, len nie dobre
Haadam, to tak az nie vidno. Ak je to vidno tak si kupte cierne slnecne okuliare.
máš pravdu biele ponožky na babe sú veľmi sexi
Mňa vzrusujú biele ponožky iba na babách a to ozaj sú sexi keď sú pouzite
takže to mám všetko zjednotené a aspoň sa ponožky v práčke "nepobijú" , keď sú všetky biele.
No a tmavé mám len na príležitosti, keď sa biele veľmi nehodia.