ako myslim ze ked ta lubi a nebude sa mu nieco pozdavat tak ti maximalne nejako diplomaticky navrhne ci by si s tym nechcela nieco spravit...ak bude reagovat ako kokot tak si sa asi sekla a nelubi ta...
Tak snáď každému normálnemu chalanovi na tom záleží!!! pokial ju nechceš používať ako odstrašovač hmyzu, tak by mala dbať ako o hygienu, tak aj o design
@sydneyrainbow no a to je ten najväcsi problem pre nas... jednoducho neviete pochopit, ze ked mate jeden pysk väcsi, alebo mensi nam to je v tom momente uplne, maximalne, jedno... Ale vy z toho mate komplexy, a kvoli tomu casto odmietnete sex, aj ked ho aj vy v podstate chcete... (hovorim o trosku starsich od teba )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
btw preco sa pytas? mas ju chlpatu a s vytahanymi flajtrami?
ja mám frajera....no a tomu to tam dole vypada ako cárovičovi Ivanovi...............filip
Najlepšie keby tam mala vyholené srdiečko alebo niečo @a
Ale inak nie je sranda hrabať sa v chlpatom roští.
ok, to som nemyslel vážne mala by byť oholená.. no a samozrejme dodržiavať hygienu, to stačí
a taky maly trojuholnik alebo daco by ma potesil
... no a teraz vážne, vadilo by mi keby som musel blúdiť v húštine ...
... inač sa pridávam k názoru od @depropex