nebudem sa vyjadrovať k tomu že tá otázka by si zaslúžila úplne iné opovede (nejaké vlastnosti, nič?) ale ak sa už pýtajú na vonkajší výzor, osobne sa mi páčia také normálne, no môžu mať aj trošiiiičku niekde toho naviac, nech je za čo chytiť, if you know what I mean
@rothschild podla mna je hnusne zase to napravo, teda ona je pekna, ale ty si este asi nevidel zenu s takou vahou inak ako na obrazku, kedze aj chudsie baby uz maju celulitidu nechcem vediet aku by ju mala tato baba, plus tuk nie je tak rovnomerne rozmiestneny ako to tam vyzera, bola by cela hrudkata
@hoperpohroma a co zeby bola cela hrudkata ... kazdy chlap, alebo aspon vacsina normalnych chlapov aby som sa opravil, chce mat vedla seba zenu, ktoru ma za co chytit atd ... neze sa s nou napr milujem a citim pod sebou jej bedrove kosti, sak to je nechutne .... kto zazil vie o com hovorim, sorry ale je to urcite zdravsie jak tie vychrchliny co si dala ty ..... take chude baby sa mozu pacit jedine tak pedofilom .... lebo normalna dospela zena tak nevyzera ....
@hoperpohroma a teda predstavi si ze nie ze som taku nevidel jak je na pravo, ale s takou som, ked sa mi predsa paci ten typ zien tak nebudem s vychrchtlinou nie ? ... sak to je logicke ...... teda samozrejme ze baba nema mat 125 kg, ale v 18 rokoch tiez nie 45 kg ....
@hoperpohroma Tá druhá je pekne oblečená,ale inak nie môj vkus-postavou Predsa len viac súhlasím s @rothschild
Ale žena po viacerých tehotenstvách a podobne určite nikdy nebude vyzerať ako tie na fotkách v @5 , to sú len také dievčatká, skutočne by žena mala vyzerať inak A vždy to tak aj bolo, všimnite si len umelecké diela z minulých storočí,vtedy boli ženy ženami!
@wicki nuž tak to je "macaté" je zdravé ... jooj chcem pomacať ... a jj to je jasné, že keď žena odrodí, tak už vyzerá trocha ináč jak na tom obrázku ... ale tak pokiaľ viem tehotenstvo tiež nie je choroba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Kostnatice
hento su krasne, chude, zdrave postavy
toto je pekná postava :
mierne vyrysovana, vysportovana postava je naj
proste mne tie ich postavy pridu viac-menej rovnake, stale su chude
Mne nie ,to trocha správy svoje , možno len iný uhol pohľadu.
Táto ma zatri !
take ako akerfeldt
Potom weightlifterky, lifterky, mozno fitnesky.
Potom take nieco medzi baculkou a takou akurat
na pravo
proste žena ...
Ale žena po viacerých tehotenstvách a podobne určite nikdy nebude vyzerať ako tie na fotkách v @5 , to sú len také dievčatká, skutočne by žena mala vyzerať inak A vždy to tak aj bolo, všimnite si len umelecké diela z minulých storočí,vtedy boli ženy ženami!